Avertismentul medicilor pentru Kate Middleton. Ce i-au interzis prințesei după două luni de tratament VIDEO

de: Ștefan R. Apostol
03 06. 2024

După anunțul referitor la diagnosticul Prințesei de Wales, unul extrem de dur de altfel, mulți s-au întrbat când va reveni Kate Middleton la îndatoririle sale publice. Conform celor mai recente informații, s-a aflat și care este avertismentul medicilor pentru Kate Middleton, precum și ce i-au interzis prințesei dupa două luni de tratament.

Care este avertismentul medicilor pentru Kate Middleton

Descoperirea cancerului după operație ar putea sugera că tumora Prințesei de Wales era mică, declara la un moment dat un medic oncolog din Kiwi.

Viitoarea regină anunța în luna martie, într-un mesaj video personal, că a fost diagnosticată cu cancer, care a survenit în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore în luna ianuarie, și că deja urmează o chimioterapie preventivă.

Cu toate astea, mulți s-au întrebat când și cum ar putea reveni Prințesa de Wales în viața publică. Cu toate astea, recentele informații au scos la iveală și avertismentul medicilor pentru Kate Middleton, deși presa britanică spune că aceasta va participa la ceremonia de aniversare a 80 de ani de la „Z Day”, ziua în care aliații au debarcat pe celebra Omaha Beach și în Saint Lurant sur Mur, din Franța.

Ce i-au interzis prințesei dupa două luni de tratament

Conform publicațiilor, avertismentul medicilor pentru Kate Middleton este de a nu da curs altor invitații și de a se odihni mai mult, ca urmare a tratamentelor extrem de dure pe care le face în această perioadă.

Potrivit unui înalt responsabil de la Palatul Buckingham, Kate Middleton nu se va întoarce la îndatoririle regale până când nu va primi undă verde din partea medicilor săi și a adăugat că prințesa are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera după ce a urmat un tratament împotriva cancerului, conform NBC.

În același timp, Palatul Kensington a precizat că Prințesa de Wales nu se întoarce încă la angajamentele publice, în contextul în care un nou raport a fost publicat săptămâna aceasta.

Nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă până când nu va fi aprobată de echipa sa medicală”, a declarat un purtător de cuvânt pentru BBC.

Kate Middleton sub tratament chimio, încă din februarie

După cum se specula la un moment dat, în ianuarie, Kate Middleton a suferit o operație abdominală majoră la Londra, iar la momentul respectiv s-a crezut că afecțiunea nu este canceroasă.

Deși intervenția chirurgicală a fost un succes, Kate a spus că „testele efectuate după operație au constatat prezența unui cancer”.

„Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un curs de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a mai spus ea.

Încă din februarie, Kate Middleton a început chimioterapia, însă Palatul Kensington nu a emis nicio actualizare cu privire la starea de sănătate a acesteia, multe publicații speculând mai mult pe această temă.

Sub presiunea opiniei publice, în cele din urmă a apărut o primă reacție, atunci când un purtător de cuvânt al palatului a declarat că „Prințesa are dreptul la intimitate medicală, așa cum avem cu toții”. Prinţul William  a oferit ulterior o actualizare a stării de sănătate a soției sale în aprilie, reiterând atunci că prințesa „se simte bine”.