Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a moştenit o sumă ameţitoare de la mama ei

Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a moştenit o sumă ameţitoare de la mama ei
Averea colosala pe care o au de impartit Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Impresara a mostenit o suma ametitoare de la mama ei

Anunțul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este pe buzele tuturor, iar în ultima lună noi detalii au ieșit la iveală privind scandalul anului în România. Ce avere impresionantă au de împărțit Reghe și celebra impresară.

Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Vestea că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt pe cale de a divorța a luat prin surprindere publicul din România. Nimeni nu se aștepta ca cele două vedete să întâmpine probleme în căsnicie, după ce în ultimii 15 ani au reprezentat un exemplu de familie unită și puternică.

În ciuda imaginilor apărute în presă cu Laurențiu Reghecampf în compania unei alte domnișoare, în Delta Dunării, Anamaria Prodan continuă să-și apere căsnicia cu orice preț. Cu toate acestea, impresara a mărturisit că a vorbit despre divorț cu soțul ei, în urmă cu doar câteva zile.

„Da, am vorbit (n.r.- de divorț), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru!”, a declarat Anamaria Prodan.

În cazul în care cele două vedete ar ajunge, cu adevărat, la notar pentru a semna desfacerea contractului de căsătorie, la divorț Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea de împărțit o avere uriașă.

Reghe este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari antrenori ai ultimului deceniu. Soțul Anamariei Prodan a avut performanțe incredibile în ultimii 10 ani, când a antrenat FCSB și diverse echipe de fotbal din Orient.

Ce avere uriașă a primit Anamaria Prodan de la mama ei, Ionela Prodan

Nici Anamaria Prodan nu se lasă mai prejos. Celebra impresară este una dintre cele mai bogate femei din România, cu o carieră impresionantă în lumea fotbalului.

Pe lângă comisioanele impresionante pe care le primește la fiecare transfer, blondina se bucură de o avere uluitoare pe care i-a lăsat-o mama sa, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan.

Conform celor de la Wowbiz, declarația de avere a regretatei artiste din anul 2012 cuprinde sume colosale, cifrele având foarte multe zerouri în coadă.

Acum 9 ani de zile, răposata cântăreață Ionela Prodan deținea 6 imobile , dintre care 5 case și un apartament, fiecare având cel puțin 150 mp precum și un teren de 3.500 mp în județul Ilfov.

La vremea respectivă, mama Anamariei Prodan deținea bijuterii în valoare de 10.000 de euro și tablouri de 35.000 de euro, iar conturile bancare are solistei erau pline cu sume exorbitante. Mai exact, Ionela Prodan avea 473.000 de euro, 430.000 de dolari și 3,16 milioane lei puși deoparte.

Un lucru important de precizat este că cei mai mulți bani erau investiți în titluri de stat care, dacă nu au fost răscumpărate, azi ar putea valora mai mult. Ionela Prodan deținea în 2012 două automobile de teren și trăia dintr-o pensie de doar 1.700.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI