Ultima oră! O mașină a explodat și a fost cuprinsă de flăcări în Râmnicu Vâlcea. Pompierii au identificat cel puțin trei victime. Video

Ultima oră! O mașină a explodat și a fost cuprinsă de flăcări în Râmnicu Vâlcea. Pompierii au identificat cel puțin trei victime. Video
O mașină a explodat într-o parcare din Râmnicu Vâlcea

Imaginile atentatului de la Arad par să se repete, însă de data aceasta, dintr-un motiv nepus la cale. În urmă cu puțin timp, o mașină în care nu se afla nicio persoană a explodat, iar un bărbat a fost aruncat câțiva metri distanță în urma deflagrației. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, dar și echipaje SMURD.

Unde a avut loc explozia, urmată mai apoi de incendiu

Tragedia a avut loc în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea,acolo unde se afla parcată mașina incendiată. Potrivit primelor informaţii, explozia a pornit din cauza mai multor butelii de oxigen aflate în interior.

Din nefericire, un bărbat care se afla aproape de mașină a fost aruncat în aer mai mulți metri, impact provocat de suflul puternic al exploziei. Alte două persoane au suferit traumatisme grave.

Potrivit  ISU Vâlcea, incendiul a fost lichidat, însă pagubele tragediei sunt destul de mari. Astfel, salvatorii au identificat trei victime, dar și trei autoturisme afectate. În plus, mai multe gemauri ale apartamentelor din blocul situaat aproape de deflagrație au fost sparte.

„În urma evenimentului sunt 3 victime conștiente – (1 cu arsuri, 1 rănită de suflul exploziei, 1 cu atac de panică).

Din informațiile preliminare, suflul exploziei a afectat atât apartamentele de la un bloc din vecinătate (geamuri sparte), cât și 3 autoturisme.

Pentru gestionarea situației intervin 2 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 1 echipaj CBRN, 1 ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ. La acest moment, incendiul este lichidat, se efectuează răcirea zonei respective”, a transmis sursa citată.

Vezi imaginile video cu mașina cuprinsă de flăcări. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI