Aurel Pădureanu, remușcări la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Nu i-a îndeplinit ultima dorință a artistei EXCLUSIV

Aurel Pădureanu, remușcări la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Nu i-a îndeplinit ultima dorință a artistei EXCLUSIV
Aurel Pădureanu va purta la piept fotografia solistei

Aurel Pădureanu merge zilnic la mormântul din Cimitirul Ghencea al Corneliei Catanga, solista care, în urmă cu șase luni, pe 26 martie 2021, a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Bărbatul îndoliat are însă mari remușcări că nu i-a putut îndeplini una dintre marile dorințe. Aurel Pădureanu a decis să vorbească reporterilor Impact despre toate aceste lucruri.

Aurel Pădureanu, la parastasul de șase luni: ”Am mari remușcări că i-am băgat sicriul direct în pământ!”

Solistul de romanțe Aurel Pădureanu a împărțit ieri pachete cu mâncare, la cimitir, la șase luni de când femeia iubită s-a stins din viață:

”I-am pus în pungi mâncare ambalată, sigilată, așa se împarte, în pandemie. Ei îi plăceau ciorba de perișoare și sarmalele. Aș vrea să îi repar mormântul, dacă Dumnezeu mă va ține sănătos. Mi-am pus în gând să cimentez acolo.

Nu este un cavou, m-au obligat să o înmormântez rapid, din cauza pandemiei, deși ea n-a vrut niciodată să fie băgată direct în pământ, mereu îmi zicea că vrea un cavou.

Acum am mari remușcări, ea se temea și de o gânganie. Mai bine n-o duceam în ziua aceea la spital și murea în brațele mele!”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiul Corneliei Catanga se căsătorește civil. Aurel Pădureanu va purta la piept fotografia solistei

Aurel Pădureanu se pregătește de cununia civilă a fiului său, Alexandru. ”La cununie îmi voi pune fotografia Corneliei în piept, ea și-a dorit enorm că-și vadă băiatul însurat”, ne-a mai declarat Aurel Pădureanu, celebrul interpret de romanțe. Iar Alex ne-a menționat că nu este vorba și despre o petrecere, așa cum a fost acuzat, că s-ar ține de chefuri, în doliu:

”Oameni buni, fac doar cununie civilă, nu nuntă! Mă ceartă lumea că ne ținem de chefuri în doliu. Cum să fac nuntă, când nici nu am îngropat-o bine pe mama? Doar cununie civilă facem, ca să-și poată lua și iubita mea cetățenia, să plecăm căsătoriți în America.

Nu vine nimeni la cununie, e fără chef, fără muzicanți, fără petrecăreți, mergem doar noi, ținându-ne de mână. Suntem în doliu, sunt supărat și plâng, nu-mi arde de nuntă, mama e în pământ! Iubita mea este acum cu mine, în România. Cununia civilă va avea loc în curând, încă nu știu data, încă nu am stabilit nimic. Iar la nuntă nici nu îmi stă mintea acum, suntem prea supărați, poate, peste câțiva ani!”.

Cornelia Catanga voia o petrecere ca-n povești, pentru unicul ei fiu: ”Îi fac nuntă cu 200 de invitați, că doar una e Catanga!”

Cu patru luni înainte de a înceta din viață, Cornelia Catanga ne povestea, pentru Impact.ro, despre visul ei de a-i face lui Alex o nuntă pe măsura celebrității:

”Voiam să îi fac nuntă, el este logodit, fata a venit din New York, dar, de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI