Aurel Pădureanu, dărâmat de moartea Corneliei Catanga. Declarațiile sunt sfâșietoare

Aurel Pădureanu, dărâmat de moartea Corneliei Catanga. Declarațiile sunt sfâșietoare
Aurel Pădureanu, prima reacție după moartea Corneliei Catangă

Vestea morții uneia dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească din România a frânt inimile tuturor celor care o iubesc și au crescut cu muzica artistei. Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, este împietrit de durere și nu își poate reveni din șoc. În urmă cu puțin timp, acesta a dezvăluit coșmarul pe care îl trăiește de când a aflat că soția sa a trecut la cele veșnice.

Cum a reacționat Aurel Pădureanu după ce a aflat de moartea soției sale

Vestea că regina muzicii lăutărești a murit în această dimineață a fost făcută publică de către jurnalista Mara Bănică, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Astfel, în urmă cu puțin timp, România a aflat cu durere în suflet că s-a stins din viață Cornelia Catanga. Artista avea 63 de ani și era internată la Spitalul Universitar din București pentru a fi tratată de infecția cu Covid-19. Din păcate, în urma unui stop cardiorespirator, suprapus cu infecția Covid-19, trupul artistei nu a mai rezistat.

”Din pacate, Cornelia Catanga s-a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a fost mesajul  Marei Bănică pe contul său de Facebook.

Ulterior, aceasta a explicat cum a fost anunțată de către Aurel Pădureanu de cumplita veste. Sotul artistei a sunat-o plângând și i-a explicat că aceasta nu mai putea respira, motiv pentru care au solicitat o Ambulanță pentru a fi transportată la spital. Din păcate, acolo au aflat că este pozitivă cu Covid-19.

”M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a spus jurnalista pentru Antena 3.

Cornelia Catangă se afla într-o situație dificilă

Ca orice artist în vreme de pandemie, Cornelia Catanga fusese privată de numeroase evenimente, iar situația financiară instabilă punea multă presiune pe familia cântăreței. Pe lângă problemele persoanale pe care le avea cu soțul său, cei doi fuseseră nevoiți să își vândă locuința și să stea cu chirie într-un apartament. Din păcate, locuința provizorie în care trăiau a fost vândută, iar în aprilie cei doi soți urmau să o părăsească, fiind nevoiți să își caute alt loc.

Potrivit Marei Bănică, Aurel Pădureanu nu credea în Covid-19, în timp ce Cornelia Catanga se tratase acasă cu Ivermectincă.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI