Aurel Pădureanu, apel disperat către Gabriela Firea și Gigi Becali după moartea Corneliei Catanga. Ce ajutor vrea artistul să le ceară

Aurel Pădureanu, apel disperat către Gabriela Firea și Gigi Becali după moartea Corneliei Catanga. Ce ajutor vrea artistul să le ceară

Vestea morții Corneliei Catanga a venit ca un fulger pentru familie și pentru toți cei care o iubeau. Cea care a anunțat trecerea reginei muzicii lăturești la cele veșnice a fost Mara Bănică. Jurnalista a oferit și primele informații despre momentele dramatice prin care familia artistei trece acum.

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe artistă

Potrivit declarațiilor făcute de Mara Bănică, familia Corneliei Catanga trece printr-o perioadă disperată din punct de vedere financiar. Aceasta susține că situația artiștilor din România este la pământ, din momentul în care pandemia de Covid-19 a restricționat toate evenimentele, iar cânăreții și actorii au devenit muritori de foame.

Jurnalista a explicat, de asemenea, că artista Cornelia Catanga își pierduse casa, iar în curând trebuia să părăsească și locuința în care stătea cu chirie.

„Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit”, a declarat aceasta, la Antena Stars

Mara Bănică a dezvăluit că Aurel Pădureanu a rugat-o pe aceasta să-l pună în legătură cu Gabriela Firea și Gigi Becali pentru a-i ruga să-l ajute cu toate cheltuielile de înmormântare: “Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”.

Cum a fost anunțată de moartea prietenei sale

Mara Bănică a povestit că a primit un apel în această dimineață de pe telefonul Corneliei Catanga, care obișnuia să o mai sune noaptea. Având telefonul pe silențios, acesta a sunat înapoi puțin mai târziu, iar Aurel Pădureanu i-a dat vestea plângând.

„Noi dormeam, era 4:45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea „Mara, a murit Cornelia, a murit Cornelia”. I-am zis *Liniștește-te.*

Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace.”, a dezvăluit Mara Bănică la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI