Au greșit prețurile la eMAG!? Telefoane Samsung | Huawei, televizoare LG, dar și frigidere cu reduceri amețitor de mici

Au greșit prețurile la eMAG!? Telefoane Samsung | Huawei, televizoare LG, dar și frigidere cu reduceri amețitor de mici

eMag a început prima lună calendaristică de primăvară în forță. Ai câteva reduceri de care poți profita.

eMag e cel mai mare magazin online din România și găsești acolo cam orice. De la televizoare ieftine până la laptopuri și telefoane de top. Ai zice că găsești de toate pentru toată lumea. Martie a început cu reduceri substanțiale peste care ar fi bine să arunci o privire.

Ai de unde alege, mai ales că e o perioadă premergătoare sărbătorilor de Paște. Când reduceri sunt încă „pe bune”. Iată câteva produse din care poți alege.

Ce reduceri ai la eMag în această perioadă

Pe eMAG găsești, în această perioadă, modele de telefoane Samsung la prețuri accesibile, dar și televizoare mari pe care să te bucuri de meciuri și filme la calitate excelentă. De asemenea, dacă ești în căutare de un laptop, ți-am pregătit o ofertă tentantă.

De la Samsung – ai parte de modelul Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, disponibil în mai multe culori.  După cum se laudă cel mai mare producător de telefoane din lume, ai parte de un elegant ecran Infinity-O Display, decupat perfect cu laserul, cu securitate sporită și Dynamic AMOLED, care este cel mai inovator ecran Galaxy de până acum. Îl găsești AICI la preț redus.

Dacă, însă, ești în căutarea unui televizor pentru serile cu prietenii, pentru meciuri, filme sau jocuri, atunci ar fi bine să arunci o privire la modelul la acest LED Smart LG, cu diagonală de 139 cm, 55UM7100PLB, 4K Ultra HD. Are cam tot ce ți-ai putea dori și-l găsești AICI la preț redus, evident.

Dacă nu vrei nici telefon, nici televizor, atunci n-ar strică să te orientezi spre un laptop. Modelul HP e echipat cu procesor Intel® Celeron® N3060 până la 2.48 GHz, diagonală de 15,5 inci, 4GB memorie și 500GB spațiu de stocare. Îl găsești pe eMag la ofertă în această perioadă. Nu trebuie decât să mergi AICI.