Au divorțat după 3 ani de mariaj și un copil. Ce mari cântăreți au depus actele

Un cuplu de artiști a divorțat la 3 ani de la nuntă

Un cuplu celebru de cântăreți a divorțat după doar 3 ani de la căsătorie. Aceștia au depus de curând actele pentru separarea oficială, iar fanii celor doi artiști speră ca ei să rămână în relații bune măcar de dragul copilului pe care îl au împreună.

Un cuplu de artiști a divorțat la 3 ani de la nuntă

Un celebru cuplu și-a sus adio! Se pare că pandemia face și acum victime în rândul mariajelor. Noi amorezi au decis de curând să meargă pe drumuri separate. Este vorba despre Cardi B și Offset. Celebra rapperiță și soțul ei au ales acum drumuri separate din cauza numeroaselor episoade de infidelitate și neînțelegeri din cei 3 ani de mariaj. Conform presei internaționale, cântăreața a fost cea care a intentat divorțul în instanță. Prima înfățișare urmează să aibă loc pe data de 4 noiembrie.

Cel mai probabil, singura fiică a acestora va rămâne în grija mamei până la noi decizii judecătorești. Celebra artistă s-a căsătorit în anul 2017 cu Offset în mare secret, dar asta nu i-a ajutat să elimine răul din exterior pentru că infidelitatea și diverse certuri imense dintre cei doi soți au intervenit încă timpuriu în relația lor. Știrea divorțului a venit la doar câteva zile după ce femeia a postat un mesaj pe Instagram care spunea:

„Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”, a declarat cântăreața.

Cardi B și Offset divorțează
Cardi B și Offset divorțează

„Nu există nicio cale de împăcare”

Actele de la tribunal arată că cea din urmă solicită custodia fizică și legală a fiicei pe care o are cu Offset, dar și ca bărbatul care a făcut-o mamă să plătească pensie alimentară. La momentul actual, nu se cunoaște suma exactă pe care a cerut-o aceasta. Tot în actele în cauză se mai precizează că artista îi cere încă actualului soț să plătească toate cheltuielile de judecată, iar ea susține că „nu există nicio cale de împăcare” și că ea și soțul ei sunt despărțiți deja de o vreme bună.

De asemenea, mai solicită o împărțire echitabilă a bunurilor maritale, lucru care ar putea indica faptul că cei doi au fost de acord cu un contract prenupțial. Relația lor de iubire a fost cunoscută ca fiind drept una tumultoasă încă de la început, artista acuzându-l în public de nenumărate ori pe soțul de de infidelitate.

„Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit”
Cardi B (Sursa: Vogue)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI