Au devenit soț și soție! Imagini impresionante de la nunta momentului în showbiz, cum au petrecut vedetele

de: Ștefan R. Apostol
19 05. 2024

În aceste zile, în showbiz-ul românesc nu se vorbește decât despre nunta momentului, iar imaginile sunt impresionante. Află cine sunt cei care au devenit soț și soție, și cum au petrecut vedetele.

Imagini impresionante de la nunta momentului în showbiz

Celebru deja pe rețelele de socializare, și nu numai, doctorul stomatolog Jona Yousef, de origine irakiană, a decis că este momentul să facă pasul cel mare. Astfel că, ieri, pe 18 mai, a avut loc nunta momentului în showbiz dintre doctorul Jona și iubita acestuia, Diana.

Printre cei 300 de invitați ai serii la nunta momentului s-au numărat și Florin Salam și Roxana Dobre, Xonia și Carmen de la Sălciua. Cât despre momentul plin de emoți, medicul stomatolog lșe declara celor de la Antena Stars:

„Mai multe emoții am avut la biserică și apoi când am avut intrarea noastră (…) E o nuntă arăbească pe stilul românesc, un pic pe stilul asirian, a mărturisit doctor Jona, pentru Xtra Night Show.

Nuntă cu preparate tradiționale arăbești

Având în vedere că doctorul Joda are origini irakiene, nunta nu a fost lipsită de preparate și elemente originale din țara de orgine a acestuia, dar nici nu au lipsit preparatele tradiționale românești, având în vedere că proaspăta sa soție este româncă.

La nunta momentului în showbiz-ul din România, cei peste 300 de invitați au avut parte de un meniu internațional, toate preparatele fiind alese cu grijă, pe gustul mesenilor.

„(…) E mai internațional (n.r. meniul). Nu e 100% românesc, sarmalele nu au lipsit. Sarmalele sunt de bază, nu lipsesc de la nicio nuntă. Se aruncă buchetul, dar nu se fură mireasa.

La noi e cu tobe, cu tarabană, cu alte nebunii. O să plecăm undeva mai cald”, a mai povestiti doctorul.

Cine este doctorul Jona Yousef

Pentru cei mai puțin familiarziați cu numele, Jona Yousef, în vârstă de 27 de ani, este medic stomatoloc, de origine irakiană, care a decis să rămână în România, după terminarea facultății de profil.

Medicul a devenit foarte cunoscut pe rețelele de socializare, prin sfaturile și recomandările făcute internauților cu privire la sănătatea dentară, recunoscând într-un interviu din 2019 pentru publicația Fashion că „Sunt de dimineață până seara la cabinet.”, dar recunoaște în același timp că nu avea în gând să dea la medicină, tatăl său fiind cel care l-a îndrumat spre această meserie.

„Inițial nu am vrut să dau la medicină. A fost dorința tatălui meu. Eu aveam altă viziune, îmi doream să ajung arhitect.

Să fac design interior, să îmi pot pune amprenta, eram atras de partea artistică. Dar uite că tot am ajuns să îmi las amprenta, însă pe partea de estetică dentară, protetică și estetică facială.

Și în acest domeniu ai nevoie de viziune, trebuie să vezi în viitor ceea ce poți să îi oferi pacientului.”, decalra Jona pentru publicația Fashion.