Atac armat, în Germania. Două persoane au murit. Ultimele informații oficiale

de: Ana Chivu
09 10. 2019

Un atac armat s-a produs în urmă cu puțin timp în Germania. Din păcate, evenimentul tragic s-a soldat cu două decese și cu numeroși răniți. Iată ultimele detalii despre cele petrecute, conform oamenilor legii!

Atac armat, în Germania. Două persoane au murit

Un atac armat s-a produs în Germania în urmă cu puțin timp. Două persoane s-au stins din viață, iar multe altele au fost rănite în cadrul tragicului accident. Atacatorii au fugit de la fața locului cu o mașină, conform informațiilor de la oamenii legii din Germania.

„S-au tras mai multe focuri de armă. Suspecții au fugit de la fața locului, cu un autoturism. În prezent, derulăm o cercetare la fața locului. Rugăm populația să nu iasă din casă”
Poliția (Sursa twitter.com)

Atac armat în Germania! Două persoane au murit, iar multe altele sunt rănite

Individul purta o veste tip militar

Totul s-a petrecut după ce un individ, care deținea o vestă tip militar și avea asupra sa mai multe arme a început atacul. Poliția a reușit, în scurt timp, să rețină o persoană. Din cauza tragicului eveniment, gara din Halle a fost închisă, iar oamenii sunt nevoiți să se adăpostească în casele lor. Primele informații arătau că individul suspect a folosit o mitralieră, mai apoi a aruncat și o grenadă în cimitirul evreiesc, mai apoi a fugit în direcția Leipzig.

Amintim că atacul armat a avut loc în ziua cea mai sfântă a anului pentru evrei, Yom Kippur. Recent, un adolescent a furat un camion și a rănit nu mai puțin de 16 persoane. Autoritățile din Germania au considerat incidentul ca fiind un atac terorist. Individul s-a urcat la volanul unei mașini mari, apoi a lovit alte vehicule ce i-au fost în drum. Totul a avut loc în orașul Limburg din vestul Germaniei. Opt mașini au fost lovite în cursul atacului terorist.