Asistenta hărțuită de vecini la Galați. Ce spune ministrul Sănătății despre acest caz

Ce spune ministrul Sănătății despre cazul asistentei din Galați care a fost hărțuită de vecini

Cauzl asistentei medicale hărțuite de vecini a ajuns și la urechile ministrului Sănătății. Ce spune acesta despre abordarea celor cu care locuiește de peste 20 de ani?

Ministr Sănătății, despre asistenta din Galați hărțuită de vecini

Cazul asistentei medicale care a fost hărțuită de către vecini doar pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase a ajuns la urechile tuturor. Nelu Tântaru a vorbit, în cursul serii de joi, despre teroarea prin care a trecut aceasta pentru că tratează pacienți cu coronavirus. „Fetelor, este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scarac blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani mi-au aruncat clor pe ușa apartamentului, mi-au trimis poliția acasă și m-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la spital!!!” Ministrul Sănătății pune actul fără precedent al localnicilor sub eticheta panicii. De asemenea, acesta susține că trebuie să înțelegem că panica generalizată nu duce decât la mai multe decese.

„Un corp medical trebuie să-şi facă treaba şi în aceste condiţii, un corp medical trebuie să fie înţeles, un corp medical se expune, este cel care dacă este valid, va pune capăt acestei pandemii în România, cu mai puţine decese şi mai puţine cazuri grave. Şi fiecare din cetăţenii acestei ţări ar trebui să înţeleagă că vine un moment, cum este acesta, în care corpul medical, poate altădată hulit, sau poate altădată judecat, îşi va face treaba. Un corp medical valid, un corp medical încrezător poate gestiona o situaţie de criză”
Nelu Tătaru

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text: "Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Joi, 2 aprilie 2020

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!”

Amintim că pentru a șterge această amintire urâtă au venit în ajutor militarii din Galați.  Aceștia i-au oferit un buchet de flori asistentei, au aplaudat-o și i-au mulțumit pentru sprijinul pe care îl acordă românilor în această perioadă, dar și pentru că-și riscă viața.

 „Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!”
MApN

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI