Asia Express: Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu nu au dormit împreună. Cum a reacționat fostul ”cârcotaș”

de: Andrei Simion
14 10. 2024

În al 27-lea episod din sezonul 7 al emisiunii Asia Express – Drumul Zeilor, difuzat pe 13 octombrie 2024, concurenții au avut misiunea de a găsi un loc de odihnă. Mihai Găinușă, dorind să împărtășească aceeași cameră cu Anca Țurcașiu, a fost dezamăgit când actrița a sugerat să aibă dormitoare separate.

Ce a spus Mihai Găinușă, după ce a aflat că nu va sta cu Anca Țurcașiu în cameră

Noile echipe, care s-au format recent, se află în competiție pentru a obține imunitatea în cadrul ultimei etape din Malaezia. Această rundă este crucială, iar câștigătorul va avea șansa de a câștiga două bilete pentru a călători în Indonezia, care reprezintă a treia destinație de pe parcursul competiției. Emoțiile sunt mari, iar fiecare echipă va da tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în continuarea aventurii.

În ediția trecută, Anca Țurcașiu și Mihai Găinușă au reușit să găsească rapid o cazare. Cu toate acestea, Mihai a fost dezamăgit să afle că erau cazați într-o casă cu mai multe dormitoare, ceea ce l-a împiedicat să împărtășească aceeași cameră cu actrița.

„Dormim amândoi aici?
Nu.
Dormi tu aici și eu acolo, sau eu aici și tu acolo, habar nu am, unde vrei.
Da, din păcate era o casă cu două dormitoare exact în porțiunea asta de emisiune. Nu pot să am atâta ghinion. (…) Cum să ai cazare cu Anca Țurcașiu și să ai două dormitoare frate?”, a fost dialogul dintre Anca Țurcașiu și Mihai Găinușă

La puțin timp după, Anca Țurcașiu l-a ajutat pe Mihai Găinușă să își facă patul și au încercat să doarmă.

Ce a spus Mihai Găinușă, după ce a aflat că nu va sta cu Anca Țurcașiu în cameră

Anca Țurcașiu a vorbit despre boala de care suferă

În cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”, Anca Țurcașiu a discutat despre experiența sa cu o analiză medicală defavorabilă, care a dus la diagnosticul de boli autoimune, inclusiv tiroidită Hashimoto. Ea a menționat că medicii i-au spus să se obișnuiască cu boala, subliniind că nu există un remediu, ceea ce a făcut-o să se simtă copleșită și confuză, neavând cunoștințe despre aceste afecțiuni.

„Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a spus Anca Țurcașiu în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”.