Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de miercuri, 1 aprilie

Emisiunea Asia Express, sezonul 3 - ediția de miercuri 1 aprilie.

Asia Express continuă și în această seară, când vom afla ce echipă va pleca acasă din cele șase existente încă în joc. Există doar 10 biletele în avionul pentru Taiwan.

Emisiunea Asia Express, sezonul 3 – ediția de miercuri 1 aprilie

În ediția cu numărul 22, Sorin Bontea și Dănuț Fodor au avut parte de o experiență inedită și plăcută. Deoarece la finalul zilei nu au adunat suficiente monede, cei doi au fost nevoiți să își caute cazare.

Umblând din poartă în poartă aceștia au nimerit la un bar, unde au cerut să fie cazați peste noapte. Spre surprinderea acestora pe lângă cazare cei doi au primit și mâncare și bere, pe un fond muzical foarte drăguț.

„Am dormim prin multe locuri, dar într-un bar este prima dată (…) Era cam ca la Vama Veche”, a spus Răzvan Fodor despre toată această experiență.

Bontea și Răzvan Fodor au căutat monede în bălegar

Tot în ediția a 22 a Sorin Bontea și Răzvan Fodor după ce au mâncat înghețată de pește, s-au lăsat entuziasmați de o probă cre până la urmă s-a dovedit a fi istovitoare pentru cei doi, care erau la un pas să renunțe.

Aflându-se la o fermă unde aveau de adunat o cantitate fixă de mâncare pentru a hrăni niște exemplare de carabao (un fel de bivoli), aceștia au aflat că trebuie să găsească niște monede prețioase care se aflau ascunse într-un morman de bălegar, monede care pe lângă unele avantaje în joc, le puteau aduce biletele spre Taiwan.

Sorin Bontea și Dănuț Fodor.
Emisiunea Asia Express, sezonul 3 – ediția de miercuri 1 aprilie.

„E prea mult, nu mai pot! Renunțăm la a doua monedă”, a anunțat Răzvan Fodor, după o luptă grea prin…balegă!

Eroii de la Asia Express: Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Cei doi concurenți au dat dovadă de omenie. Ei au uitat complet de cursa în care se aflau și s-au oprit să ajute pe cineva care suferise un accident rutier.

În schimb, Ștefania, iubita lui Speak, s-a înfuriat din cauza șoferului în mașina căruia se afla și de nervi a lovit cu capul de tetiera mașinii.

Concurenții s-au delectat cu înghețată de pește

Tilapia este desertul specific filipinezilor constând în înghețată de pește. Statul a investit enorm în acest desert, pentru  promova afacerea, iar concurenții au avut ocazia să îl încerce.

După ce au fost nevoiți să guste din deliciul filipinezilor, concurenții au ieșit pe străzi pentru a convinge oamenii să cumpere înghețata pentru a strânge astfel cât mai mulți bani.

„Este ca și cum ai mânca sarmale cu tort”, a descris Cătălin, soțul Addei, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI