Asia Express l-a schimbat radical. Ce a recunoscut chef Sorin Bontea, după experiența de la Antena 1

de: Luiza Moldovan
04 03. 2020

Filmările la sezonul 3 din reality-show-ul Asia Express s-au încheiat la începutul lui decembrie 2019, dar încă nu se știe ce echipă s-a întors acasă cu marele premiu. Toți concurenții au căzut de acord, însă, că a fost foarte, foarte greu.

Cea mai dură chestie de care s-a lovit în experiența Asia Express

Revista VIVA a realizat un interviu cu Chef Sorin Bontea, care a povestit pe larg despre experiența lui în Filipine. Dintre toate lucrurile pe care le-a făcut, chef Sorin Bontea a mărturisit că cel mai greu i-a fost să cerșească. Să cerșească orice, de la mâncare la cazare, și că ajunsese până în punctul în care să se întrebe care e rostul experienței lui în Asia.

„M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să-i fac față. Într-o noapte am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la 1 noaptea a început să latre un câine și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce facik tu aici? De ce ai venit?”, a spus acesta în interviul pentru VIVA.

Cea mai dură experiență din viața lui chef Sorina Bontea

„Bine, vei dormi prost, vei mânca prost, dar, oricum, vei trăi experiența!”

Răspunsul l-a aflat singur, la ceva vreme după încheierea concursului, când și-a dat seama că, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat, chef Bontea s-a ales cu un prieten pe viață – Răzvan Fodor. Tot el a mai mărturisit și că, pe măsură ce lucrurile se așază, începe să înțeleagă faptul că experiența lui în Asia a fost una dintre cele mai puternice din viața lui. Și că, da, s-ar reîntoarce oricând în Asia, dar în calitate de turist, mai ales pentru peisajele superbe.

Chef Sorin Bontea a glumit spunând că poate să-i dea oricui sfaturi despre cum să călătorească în Asia fără bani. „Bine, vei dormi prost, vei mânca prost, dar, oricum, vei trăi experiența!”, a spus el.