Asia Express, emisiune istorică. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva la Antena 1

Asia Express, emisiune istorică. Ce s-a întâmplat pentru prima oară la Antena 1?

Asia Express a avut parte de clipe de-a dreptul istorice! Producătorii au făcut anunțul. Este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva la Antena 1. Iată ce spun cifrele și cu ce alte proiecte s-a bătut show-ul exotic!

Asia Express, audiențe istorice. Este prima oară când se întâmplă la Antena 1

Asia Express a înregistrat audiențe istorice în ediția trecută. Amintim că emisiunea care a fost deja difuzată, cea în care au părăsit competiția frații Ristei a avut cifre duble față de Pro TV și Kanal D pe comercial, arată paginademedia.ro. Experiența trăită de concurenții din sezonul 3 a adus un record pentru trust încă de la lansarea proiectului în România și până acum. Cifrele au fost duble la orașe și pe publicul comercial. În acest timp, Pro TV și Kanal D s-au bătut pentru locul doi pe care l-au ocupat pe rând. Aproximativ 1,8 milioane de români din toată țara s-au uitat în fiecare minut la Drumul Comorilor. Celelalte posturi care s-au bătut cu Asia Express au fost:

-Pro TV – Gospodar fără pereche (20:30) și Știrile Pro TV de Noapte (22:15)
-Kanal D – Mă numesc Zuleyha (20:00) și Bravo, ai stil! (22:00)

Audiențe istorice la Asia Express. 1,8 milioane de români au privit experiența exotică a vedetelor
Audiențe istorice la Asia Express. 1,8 milioane de români au privit experiența exotică a vedetelor

Frații Ristei au plecat în glorie

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând totuși că nu plecam noi acasă. Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă și a fost de-ajuns o zi proastă care să ne trimită acasă. Ăsta e farmecul show-ului, că e atât de imprevizibil. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre putinele show-uri tv în care m-am dedicat 100% (…). Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din pacate, fără noi”
Florin Ristei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI