Artistul care și-a implantat lanțuri de aur în loc de păr. Cine se ascunde sub această avere strălucitoare

Artistul care și-a implantat lanțuri de aur în loc de păr. Cine se ascunde sub această avere strălucitoare
Cat a costat procedura

Un cântăreț celebru și-a pus implanturi cu lanțuri de aur în păr. Deși implanturile de păr la bărbați au devenit un lucru extrem de popular, acest artist a dus lucrurile la extrem.

Cântărețul care și-a implantat lanțuri de aur pe cap

Mulți bărbați apelează la implanturile de păr pentru a combate căderea părului prematură. Cu toate acestea, un rapper mexican a mers chiar mai departe și și-a pus implanturi cu lanțuri de aur.

Este vorba despre Dan Sur, care susține că este primul rapper care a făcut un astfel de gest. El și-a arătat creația pe rețelele sociale, iar coafura lui este, probabil, cea mai scumpă din lume.

„Îl am ca un cârlig care este implantat în scalp. Cârligul are alte cârlige şi toate sunt fixate sub piele. Acesta este părul meu! Păr auriu”, a spus rapperul.

Extravaganța supermă a unui cântăreț

Nu este singurul artist care a apelat la astfel de schimbări radicale și extravagante. Rapperul Lil Uz Vert și-a implantat în frunte în diamant roz, cu care a șocat internetul.

De altfel, u alt raper a recurs la operații estetice pentru a obține un zâmbet demonic.

Rapperul Dan Sur a devenit viral online după un videoclip pe TikTok în care și-a arătat părul.

Muzicianul în vârstă de 23 de ani a susținut că este „primul rapper … din istoria omenirii” care și-a pus un astfel de implant.

El a fost supus procesului chirurgical în aprilie la începutul acestui an. Cu toate acestea, nu se știe cât a costat operația pentru șuvițele aurii implantate. Atenția din jurul aspectului său extravagant a crescut pe măsură ce a lansat noua sa piesă „Oro”, în care artistul este înconjurat de bare de aur și șopârlă de aur.

Ce spun medicii despre această procedură

De altfel, și dinții și i-a îmbrăcat în aur, pentru opulența dusă la maximum.

„Adevărul este că am vrut să fac ceva diferit pentru că văd că toată lumea își vopsește părul. Sper că nu toată lumea mă copiază acum ”, a spus el într-un videoclip.

Potrivit unui chirurg, aceasta este o procedură foarte neobișnuită care prezintă riscuri imense, deoarece adăugarea de implanturi nu este sigură.

„Acestea sunt o cale ușoară pentru ca bacteriile să ajungă în corp. În plus, sunt îngrijorat de greutatea pe care o susțin aceste cârlige. Greutatea ar putea determina implantul să se deplaseze și chiar să fractureze craniul”, a adăugat medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI