Artista iubită de milioane de români a fost întoarsă din morți de tatăl ei: ‘M-a târât pe scări, eram prizonieră’ EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
29 12. 2022

Solista Natalia Guberna (64 de ani), cu un portofoliu muzical impresionant, în ”Epoca de Aur”, a fost, cândva, la un pas de moarte. Cine a salvat-o și ce a văzut în lumea de ”dincolo”, după ce și-a pierdut cunoștința, preț de câteva minute? Cântăreața ”Epocii de Aur” ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre acea experiență ireală, paranormală, care i-a dat fiori reci…

”Nu puteam să vorbesc și simțeam un aer rece în jurul meu”

Nici acum, după 31 de ani de la acel episod, Natalia nu-și poate explica ce s-a întâmplat, cu adevărat:

”Eram la țară, și o vecină m-a invitat să mănânc gogoși. Când m-am întors acasă, i-am zis tatălui meu că nu mă simt bine și m-am întins în pat. Apoi, după un timp, nu știu cât trecuse, m-a trezit tata, care era foarte speriat și striga: ”Aoleu, aoleu, fetița mea moare!”. Am deschis ochii, dar nu puteam să vorbesc și simțeam un aer foarte rece în jurul meu.

Mă uitam la tata, cu uimire, nu simțeam nimic, nu puteam avea nicio reacție, eram prizonieră în propriul trup. Tata îmi făcuse respirație gură la gură, eram vânătă. Ușor-ușor, mi-am revenit. M-am ridicat din pat, tata a ieșit afară, iar eu am simțit că iar se întâmplă ceva. Am zis să iau o pastilă de stomac, simțeam ce e ceva anormal. În momentul acela, însă, iar mi-am pierdut cunoștința. Era cam miezul nopții.

Tata m-a târât pe scări, afară, în curte, nu putea să mă ridice. Frigul m-a trezit brusc. Când am deschis ochii, am văzut luna, cerul… Nu știam ce e cu mine. O bătrânică din sat mi-a descântat, m-am simțit mai bine. Aveam 33 de ani…”, ne-a povestit ea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce a ”văzut” în lumea de dincolo, după ce și-a pierdut cunoștința

Natalia Guberna ne-a povestit despre tulburătoarea experiență care i-a marcat viața. Și care pare atât de vie, în memoria artistei, de parcă s-a întâmplat ieri. Este convinsă că nu a fost un vis și că s-a aflat în ghearele morții:

”Cât am fost leșinată, până m-a trezit tata, icneam și parcă pluteam, undeva, într-o zonă albă, era o ceață densă. Nu se vedea nimic. Mă auzeam că icneam, probabil mă luptam cu ceva, dar sufletul voia să rămână. Nu am văzut un tunel, cum spun alții, ci ceva încețoșat. Simțeam cum mă atrage, cum mă duc într-acolo. Tata m-a trezit brusc. Dacă tata dormea și nu mă auzea, muream. A doua zi, a mai persistat acea răceală, încă simțeam acel aer rece înfricoșător”, ne-a mai spus Natalia, pentru Playtech Știri.

Cum s-a schimbat, după acea experiență paranormală, de acum 31 de ani

Natalia Guberna susține că acele trăiri au schimbat-o, au maturizat-o brusc. Însă, i-au furat și multe amintiri:

”De atunci, de la acel episod, mi s-au șters anumite amintiri din anii de liceu. Am simțit că m-am schimbat, față de cum eram, după ce m-am întors din acel drum. Nu știu cum este după moarte, numai Dumnezeu știe. Cert e că trăiesc. M-am mai maturizat, am revenit mult mai realistă”, ni s-a mai confesat Natalia Guberna, în exclusivitate pentru Playtech Știri.