Armin Nicoară spune adevărul despre separarea de Claudia Puican! Ce vrea artistul să ştie fanii de la el: „A fost contextul greşit” EXCLUSIV

Armin Nicoară spune adevărul despre separarea de Claudia Puican! Ce vrea artistul să ştie fanii de la el:
Armin Nicoară dă cărțile pe față în ceea ce privește separarea de soția lui

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt un cuplu celebru, iubit și urmărit de o țară întreagă. Cei doi formează un cuplu atât acasă, cât și pe scenă, căci susțin împreună toate evenimentele la care sunt invitați. Saxofonistul și cântăreața trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar anul trecut au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă și-au celebrat momentul printr-o petrecere de vis într-o locație exclusivistă. Nașii de cununie ai cuplului fiind Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș. De curând, s-a speculat că Armin și Claudia Puican s-ar fi despărțit! În exclusivitate pentru Playtech Știri, muzicianul a spus adevărul despre zvonurile apărute!

Armin Nicoară, adevărul despre separarea de Claudia Puican!

După cum știm, Armin și Claudia sunt de nedespărțit, mai ales că cei doi merg împreună să susțină evenimentele la care sunt invitați să distreze publicul cu muzica lor. De curând, Claudia s-a hotărât că ar avea nevoie de un program mai lejer pentru evenimente, având nevoie și de timp liber. Astfel, sunt nevoiți să se separe un timp pe plan profesional, iar Armin și formația vor căuta o nouă solistă.

”S-a zvonit că ne despărțim, dar a fost contextul greșit. Nu am spus că ne despărțim în relație, ci doar ne separăm cu evenimentele. Noi cântăm împreună, știți care este situația la noi. Ea vrea să meargă pe programe. Mie îmi place să fiu plecat de acasă cu lunile dacă se poate.

Ea ar vrea să doarmă mai mult, ar vrea să nu mai fie mereu prin hoteluri, ar vrea să se ocupe și de treburile ei. I-am spus să ne separăm un pic, i-am zis să spună cum ar vrea programul, cum îi convine ei. Eu aș putea să cânt de luni până duminică.

Între timp, aș putea să caut o altă solistă sau nu știu…Dar, ne separăm deocamdată ca sa îi fie și ei bine. Nicidecum nu este vorba de despărțire în cuplu!”, ne-a declarat Armin Nicoară.

Armin Nicoară spune adevărul despre separarea de Claudia Puican
Armin Nicoară și soția lui

Marea sa pasiune din copilărie

În trecut, Armin visa să ajungă fotbalist, căci făcea fotbal de performanță, însă viața a avut alte planuri pentru el. Acum, s-a înscris la ore de tenis și visează să îi calce pe urme Simonei Halep.

”Fac sport, am avut 10 de ani de pauză. Înainte, am făcut 10 de ani de fotbal de performanță. Acum…sunt amețit de cap! După weeked-uri cu evenimente, m-am culcat de dimineață la 7 jumate și la 10 am avut prima oră de tenis de câmp.

Am discutat cu antrenorul să merg măcar o oră pe săptămână. Am zis să mă ocup de tenis, pentru că am văzut că Simona Halep are probleme și nu pot să las așa România…”, a mai povestit cântărețul.

Citește și: Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican. Cântărețul și-a trădat soția înainte de nuntă: ”O mică greșeală”

Ce poreclă avea

Mai mult decât atât, Armin avea și o poreclă în urmă cu mai mulți ani: Ronaldinho de Timișoara!

”Mi se spunea Ronaldinho din Timișoara în trecut. Așa mă găsești! Acum mulți ani am fost cel mai bun din Banat. Când jucam fotbal eram o valoare mare. Acum am început tenisul și nu pot să mă las cu una cu două!

Claudia mă încurajează…Ea doarme și nici nu pot să o trezesc!”, ne-a mai spus artistul în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Urmăriți Playtech.ro și pe