Arma bizară găsită la locul crimei lui Emi Pian. Nici Poliția nu știa ce să facă cu ea

Armă bizară găsită la locul crimei lui Emi Pian

Cazul uciderii lui Emi Pian se adâncește. Până și oamenii legii sunt surprinși de indiciile găsite. Despre ce este vorba?

Ucidere Emi Pian: detalii din anchetă

Emi Pian a fost înmormântat cu fast, pe ultimul drum ducându-l sute de oameni care l-au apreciat sau cu care a făcut în trecut diverse afaceri. Abia acum s-au aflat detalii din ziua asasinării acestuia. O anumită discuție a declanșat măcelul. Uciderea interlopului Florin Mototolea, fost lider al Clanului Duduianu, a zguduit lumea întunecată a Capitalei. La scurtă vreme după tragedie, polițiștii de la Omoruri și mascații Brigăzii Speciale a Jandarmeriei i-au luat în arest pe doi dintre frații afaceristului – Ciprian și Grațian Duduianu. Pe numele lor, dar și pe numele altei rude, a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor, fiind acuzați că după ce Pian a fost înjunghiat de Richard Emanuel Gheorghe cei trei ar fi încercat să-l omoare pe agresor în speranța că-și vor face dreptate cu mâna lor.

Gândul.ro aduce detalii din anchetă în urma măcelului care a avut loc pe data de 3 august. Amintim că totul s-a petrecut la o adresă din Giulești de la Intrarea Craiovei, loc unde a fost organizată o „gală barbut”. În cadrul partidei s-au strâns mulți jucători din Capitală și din provincie, iar în joc a fost pusă suma de 50.000 de euro. Richard Emanuel Gheorghe a venit atunci acompaniat de Ciprian al lui Napi, prietenul său. În jurul orelor 02:00 a început disputa dintre clanuri din cauza împumutului făcut de Gheorghe către un alt participant. Pian i-a reproșat acest lucru, atmosfera a degenerat, acesta fiind de bărbat.

Armă bizară găsită la locul crimei lui Emi Pian
Armă bizară găsită la locul crimei lui Emi Pian

Arma bizară găsită la locul crimei

”În urma verificărilor efectuate în continuare în zonă, au fost depistate o baionetă aruncată în mijlocul străzii, iar în jurul acesteia, precum și în împrejurimi au fost observate pete brun roșcate sub formă de acumulări, mânjituri și stropi, cu aspect de sânge. De asemenea, în zonă a fost observat un toc pentru cuțit din material sintetic, iar pe strada imediat următoare – str. ….au fost observate un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie, aruncate pe trotuar”
Extras din referatul de arestare (Sursa: gândul.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI