Are covid-19! Cântăreața momentului a făcut anunțul trist pentru fani

Cântăreața are coronavirus

Miercuri seară, artista a anunțat pe pagina ei de Instagram că a fost infectată cu noul coronavirus. Cântăreața i-a sfătuit pe fani să se protejeze și să nu neglijeze simptomele pe care le prezintă.

Cântăreața a fost diagnosticată cu noul coronavirus

Vlăduța Lupău a mărturisit pe Instagram că a avut simptome specifice unei răceli, în urma cărora s-a hotărât să își facă testul pentru COVID-19. Cântăreței nici prin cap nu i-a trecut că ar putea fi infectată.

”Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare”, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, potrivit Gazetadecluj.ro.

Și-a sfătuit fanii să nu ignore simptomele

Vlăduța are o relație foarte apropiată cu fanii săi din mediul online, fapt pentru care, după ce a aflat că a fost confirmată pozitiv cu noul COVID-19, a făcut anunțul public, pe pagina e de socializare.

Cântăreața a spus că a avut mereu grijă să se protejeze și nu înțelege cum a luat contact cu virusul. Vlăduța Lupău a declarat că nu a mai participat la evenimente, a evitat aglomerațiile și a respectat toate măsurile de protecție impuse de autorități.

Cântăreața are coronavirus
Vlăduța Lupău a fost diagnosticată cu coronavirus

Mai mult, artista i-a sfătuit pe urmăritorii săi să aibă grijă de sănătatea lor și să nu ignore niciun fel de simptom. Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a dezvăluit că a decis să meargă să facă testul după ce a avut simptome similare cu ale unei răceli.

Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața are concerte peste tot în țară, iar publicul a ajuns să o îndrăgească. Cu toate că muzica a fost prima ei iubire, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI