02 iun. 2020 | 12:59

Apariție năucitoare a Elenei Băsescu. Cum a fost fotografiată acum, în cartierul milionarilor

Monden
Apariție năucitoare a Elenei Băsescu. Cum a fost fotografiată acum, în cartierul milionarilor
Apariție năucitoare a Elenei Băsescu. Cum a fost fotografiată acum, în cartierul milionarilor

Mezina familiei Băsescu este din ce în ce mai provocatoare. Mamă a trei copii, EBA are o siluetă de invidiat, pe care a afișat-o, zilele trecute, în cartierul milionarilor.

Elena Băsescu, apariție năucitoare în cartierul milionarilor

EBA a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan, zilele trecute, în zona Dorobanți din Capitală. Nu doar superba mașină de lux a atras privirile trecătorilor, ci și fizicul atrăgător. Cu toate că a născut de trei ori în ultimii șapte ani, fiica fostului președinte Traian Băsescu atrage încă toate privirile bărbaților. EBA s-a oprit în cartierul milionarilor pentru a cumpăra un buchet de flori.

Ce intervenții estetice are

Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 40 de ani. Mezina familiei fostului președinte al României a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, EBA părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi pus în gând. Deși admirată fără rezerve, Elena Băsescu nu a fost niciodată mulțumită de felul în care arată, așa că a apelat de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru unele îmbunătățiri, dar prin părțile esențiale.

Buzele par să reprezinte principala neplăcere a sa, de vreme ce trece periodic pe la medic pentru injecții cu acid hialuronic. Părerea experților este că și nasul ei a suferit modificări, în imaginile recente părând mult mai mic, mai subțire și puțin ”în vânt”, comparativ cu primele apariții. De asemenea, și pomenții par mai proeminenți, dar, în absența unor declarații oficiale, medicii evită să spună clar dacă este vorba despre un lifting (ridicare) ori despre urmările unor injecții.

Elena Băsescu circulă cu o mașină care valorează cât geanta ei. Cu ce autoturism a fost surprinsă

Tânăra mămică s-a luptat mult timp cu acneea. Stratul gros de fond de ten de altădată care îi acoperea obrajii în mai toate aparițiile publice ale sale aveau și rolul de a masca această imperfecțiune.

„Poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta”, declara, în 2015, medicul Călin Doboș pentru Click!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro