Apariție de senzație a lui Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi aşa pe Prima Doamnă. Detaliul care a ieşit în evidenţă

de: Bișinicu Andreea
26 04. 2023

Carmen Iohannis și-a surprins, din nou, urmăritorii de pe rețelele sociale, după apariția de senzație pe care a avut-o în cadrul ultimei vizite diplomatice în Argentina, alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis. Detaliul ce s-a văzut în fotografie.

Detaliul incredibil din ținuta Primei Doamne Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este, fără îndoială, una dintre cele mai titrate personalități feminine de la noi din țară. Prima Doamnă a României reușește întotdeauna să atragă privirile celor din jur, datorită eleganței, rafinamentului și stilului de care a dat întotdeauna dovadă.

Aparițiile sale controversate atrag atenția internauților, majoritatea pieselor sale vestimentare fiind îmbrăcate de la creatoarea de modă autohtonă Andreea Tincu.

Recent, un detaliu inedit a captat ochiul al stiliștilor, după cea mai recentă vizită diplomatică a cuplului prezidențial din România în Argentina.

Carmen Iohannis a purtat un costum elegant, alb, din două piese, și o pereche de pantofi în aceeași culoare, vestimentație care i-a încadrat silueta delicată.

Soția lui Klaus Iohannis a reușit să „spargă” cumințenia ținutei, accesorizând taiorul și fusta cu un clutch într-o culoare extrem de puternică, fuchsia.

„Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu.”, este mesajul pe care designerul Andreea Tincu l-a postat în mediul online.

Citește și Carmen Iohannis a strălucit la întâlnirea cu Luiz Inacio Lula da Silva. Culoarea rochiei a atras toate privirile. A fost curajoasă. Video

Scopul vizitei președintelui Iohannis în America Latină

Președintele Klaus Iohannis a distribuit un mesaj important pe platformele sociale, reiterând importanța relațiilor politico-diplomatice dintre România și țările din America Latină, pe care șeful statului român și-a dorit să le consolideze.

„În cadrul vizitei oficiale în Republica Argentina, am convenit astăzi la Buenos Aires cu Președintele Alberto Fernández să dinamizăm dialogul politico-diplomatic și să intensificăm contactele dintre ministerele noastre și agențiile specializate.

Ne-am propus să deschidem noi oportunități de colaborare în domeniile de interes reciproc și să dăm un impuls mult așteptat și schimburilor comerciale.

Atât Argentina, cât și România au cunoscut perioade dificile în istoria contemporană și avem, cu atât mai mult, o misiune comună de îndeplinit, în apărarea drepturilor omului și a statului de drept.

Turneul pe care l-am întreprins în spațiul sud-american a avut rezultate eminamente pozitive, am avut ocazia să discut cu prieteni tradiționali ai României, după mulți ani de când nu s-a mai întâmplat la nivel de președinte.

Țara noastră este bine văzută în America Latină, dar ambiția mea este ca partenerii noștri de peste Ocean să înțeleagă că dorim o aprofundare reală a relațiilor și a cooperării economice.

Cred că prin aceste vizite am contribuit la o conștientizare importantă a faptului că România există, este prezentă și dorește să consolideze aceste legături.

Citește și Ce spune designerul lui Carmen Iohannis despre Prima Doamnă a României. Andreea Tincu, dezvăluiri rare despre soţia preşedintelui