Apariția inexplicabilă a lui Iisus Hristos într-un copac. Oamenii au ieșit din carantină pentru a vedea cu ochii lor

Apariția inexplicabilă a lui Iisus Hristos într-un copac. Oamenii au ieșit din carantină pentru a vedea cu ochii lor
Apariția inexplicabilă a lui Iisus Hristos într-un copac

Zeci de oameni s-au adunat în fața unui copac, uitând de carantină, pentru a vedea o „minune” inexplicabilă. Aceștia au văzut chipul și trupul lui Iisus Hristos pe partea din față a unui trunchi datorită umbrelor create în seara cu pricina.

Apariția inexplicabilă a lui Iisus Hristos într-un copac

Nu de puțini ori oamenii din lumea întreagă au fost furați de un miraj format din luminile adecvate și imaginația lor. Mulți cetățeni din diferite orașe ale lumii au postat fotografii sau filmulețe pe rețelele de socializare în care apare ori fiul lui Dumnezeu ori alte semne sau personaje din Biblie. Unii cred că acestea au un rost definit, alții că este doar un semn de slăbiciune a prezenței lor de spirit, condusă majoritar de ceea ce-și proiectează. Cu toate astea, aceste imagini continuă să devină virale an de an în mediul online. Ultima „înfățișare” a lui Iisus Hristos a fost semnalată de câțiva cetățeni din Columbia.

Figura lui Iisus Hristos pe un copac din Columbia
Figura lui Iisus Hristos pe un copac din Columbia

Pe trunchiul unui copac, a apărut o formă asemănătoare cu chipul și trupul lui Iisus în momentul răstignirii, mai ales datorită poziției ramurilor. Imaginea aferentă a strâns laolaltă o mulțime de oameni curioși care au uitat de regulile de distanța socială din această perioadă. Rafael Rodriguez, jurnalist cu El Tiempo, a spus: „Zeci de oameni sunt adunați aici. Ei sunt aici pentru a vedea figura a ceea ce spun sau cred că este figura lui Hristos, au uitat de coronavirus și sunt în prezent aici. Priviți la această figură!” În loc să ofere o mai mare atenție restricțiilor, mulți dintre ei au vrut să atingă copacul și să se roage ca epidemia să treacă. Autoritățile sunt îngrijorate că locul unde se află arborele ar putea deveni un loc de pelerinaj.

„Oamenii s-au grăbit acolo cu lumânări”

 „Se poate vedea clar. Toată lumea se roagă și cere ca Pământul să fie vindecat de acest rău și pentru ca Magangue să fie protejată”
 Agustina Diaz, negustor local  

„Figura a apărut duminică seară, iar oamenii s-au grăbit acolo cu lumânări și au transformat locul într-un loc de pelerinaj. Multe persoane merg acolo”
Rodolfo Zambrano,  jurnalist (Sursa: thesun.co.uk)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI