Apar detalii cutremurătoare despre teribilul accident din Hunedoara. Ce a făcut șoferul înainte de a se urca la volan

de: Daoud Andra
13 08. 2024

Ies la iveală noi detalii cu privire la accidentul de duminică noaptea, din Hunedoara. Cinci tineri au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Ce s-a aflat acum despre șoferul în vârstă de 22 de ani.

Șoferul care a provocat accidentul din Hunedoara ar fi fost băut

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, au murit duminică noaptea, într-un accident care a avut loc în județul Hunedoara, în apropiere de orașul Geoagiu. Tânărul care se afla la volan avea 22 de ani și obținuse permisul de conducere la finalul anului trecut. În momentul impactului, acesta circula cu mare viteză, iar pe pod a pierdut controlul autoturismului, care a intrat în parapet.

Toți cei patru pasageri și șoferul au murit pe loc, în urma impactului. Și un băiat de 15 ani, care circula pe bicicletă, a fost rănit în accident, de bucățile de tablă care au sărit din mașina distrusă. Adolescentul a ajuns la spital, cu răni, dar este stabil.

Toți cei cinci tineri morți în accident erau căsătoriți și aveau mai mulți copii acasă. Unul dintre pasageri, în vârstă de 24 de ani, era tatăl a patru fetițe, iar soția lui urmează să nască al cincilea copil în două luni. Martorii spun că șoferul în vârstă de 22 de ani ar fi fost băut când s-a urcat la volan. Ancheta urmează să stabilească dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise, înainte de accident.

Cum s-a produs tragedia

Polițiștii spun că la urcarea pe pod, într-o zonă în care depășirea este interzisă, șoferul de la volanul autoturismului VW Golf s-ar fi angajat într-o depășire. A mers pe contrasens câteva zeci de metri, după care a pierdut controlul volanului, a intrat în parapet și ulterior mașina a căzut de pe pod.

Șoferul și cei patru pasageri au murit pe loc, astfel că salvatorii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victime. Polițiștii spun că acul vitezometrului s-a oprit la 200 de km la oră, aceea fiind viteza din momentul impactului. O femeie care a fost martoră la accident a suferit un atac de panică. Ancheta urmează să stabilească exact în ce circumstanțe s-a produs tragedia și dacă conducătorul auto se afla sub influența substanțelor interzise.