Anunţul momentului de la Palat! Este vorba despre Kate Middleton. Ce nu va putea face Prințesa de Wales în luna iunie

de: Alex Cazacu
30 05. 2024

Conform reprezentanților Palatului Buckingham, Kate Middleton nu va participa la The Colonel’s Review, repetiția tradițională pentru Trooping the Colour. Evenimentul va avea loc pe data de 8 iunie, însă Prințesa de Wales nu va putea fi prezentă, deoarece își continuă tratamentul de chimioterapie.

Kate Middleton nu va putea participa la The Colonel’s Review

Palatul Buckingham a mai transmis că, pe 15 iunie, la Trooping the Color, regele Charles al III-lea nu va fi călare. Monarhul britanic va călători într-o trăsură alături de Regina Camilla. În vârstă de 75 de ani, Majestatea Sa va conduce o revizuire a soldaților dintr-o trăsură Ascot Landau.

Se pare că această adaptare a venit în urma sfaturilor medicilor, deoarece suveranul Marii Britanii încă urmează tratamentul pentru cancer. Pentru Colonel’s Review, James Bucknall, fostul comandant al Corpului Aliat de Reacție Rapidă, va fi ofițer de inspecție în numele lui Kate Middleton.

Prințesa de Wales își continuă tratamentul pentru cancer

În vârstă de 42 de ani, Kate Middleton  urmează un tratament pentru cancer. Prințesa de Wales ar fi trebuit să primească salutul, în circumstanțe normale, în rolul ei de colonel al Gărzilor Irlandeze. Cu toate acestea, ea este nevoită să stea departe de îndatoririle regale. Asta deoarece încă face chimioterapiei.

În prezent, Kate se odihnește acasă și se va întoarce doar când medicii îi vor da voie, scriu jurnaliștii de la Daily Mail. Prezența altor membri ai familiei regale la evenimentele menționate va fi confirmată zilele viitoare.

În timpul Trooping the Colour, eveniment desfășurat la Horse Guards Parade, în Whitehall, Regele va efectua revizuirea gardienilor și ofițerilor din trăsură. La ceremonia de anul trecut, monarhul britanic a inspectat trupele, în timp ce se afla călare pe un cal. Acum, fiecare angajament al regelui va fi revizuit și adaptat după staturile medicilor.

Soția Prințului William nu va asista la ceremonie

Ceremonia implică, în mod tradițional, și o reuniune a familiei regale pe balconul Palatului Buckingham. De obicei, monarhul coboară de la palat la Horse Guards Parade, pentru a inspecta trupele. Apoi se întoarce la Palatul Buckingham pentru apariția tradițională de la balcon. După cum vă spuneam, Prințesa de Wales nu va participa la Colonel’s Review, pe 8 iunie.

În luna martie, Catherine a anunț că urmează un tratament pentru cancer. În acel moment, ea se recupera după o „operație abdominală planificată”. La vremea respectivă era considerat puțin probabil ca prințesa să se întoarcă la îndatoririle sale până după Paște.

Până la anunțul despre boala sa, absența ei de la evenimente publice și puținele detalii oferite despre recuperare au dus la teorii ale conspirației pe rețelele sociale. Mulți și-au dat cu părerea despre ce ar putea fi în neregulă cu soția Prințului William.