Anunţul Kaufland pe care trebuie să-l ştie toţi clienţii români. Eşti răsplătit pe loc la casierie dacă faci şi tu asta

Anunţul Kaufland pe care trebuie să-l ştie toţi clienţii români. Eşti răsplătit pe loc la casierie dacă faci şi tu asta
Anunțul Kaufland pentru clienții români

Unul dintre retailerii germani care dispune de un lanț de magazine în țara noastră a transmis o veste importantă pentru cumpărători. Anunțul făcut recent de Kaufland vine cu vești bune pentru toți clienții români. Cei care aleg să își facă aici cumpărături pot beneficia de această noutate.

Anunțul Kaufland pentru clienții români

Kaufland a transmis un mesaj extrem de important pentru clienții români care își fac cumpărăturile în cadrul magazinelor deținute de retailerul german. Acest detaliu este puțin cunoscut chiar și de către cumpărătorii obișnuiți ai Kaufland. Se pare că lanțul de magazine își dorește să încurajeze reciclarea în România și astfel a apelat la unele schimbări.

Automate de reciclare pentru clienții magazinelor

Potrivit unui anunț, în magazinele din toată țara au fost amplasate automate de reciclare. Acestea vor colecta sticle și obiecte din aluminiu. La schimb, clienții vor primi vouchere de reducere. Kaufland susține că aceste aparate acceptă PET-uri de dimensiuni de până la 3 litri, sticle de diferite forme, precum și doze de aluminiu de până la un litru.

Inițiativa magazinelor Kaufland vine în contextul în care este nevoie de dezvoltarea obiceiului de a recicla și în țara noastră. O directivă a Uniunii Europene a stabilit ca țările membre să implementeze mai multe politici care să vizeze protejarea mediului înconjurător și combaterea poluării.

Vouchere de reduceri semnificative în magazinele Kaufland

În schimbul gestului de a aduce produsele pentru reciclat în incinta magazinelor Kaufland, retailerul a decis să îi răsplătească pe clienții români cu câte un voucher de reducere de până la 10% din valoarea produselor cumpărate. Acestea urmează să fie semnalizate special la raft.

Produsele care sunt incluse în această promoție vor fi semnalizate cu un ban auriu. Totodată, voucherele de reducere se vor aplica exclusiv pentru aceste articole de la raft. Este important de știut că această campanie se desfășoară în perioada 20 – 26 octombrie în magazinele Kaufland. Totodată, voucherele de reducere vor putea fi folosite în magazine doar până la data de 2 noiembrie de către clienți.

Astfel de inițiative ar putea să se desfășoare și în viitor, campaniile care încurajează reciclarea ar putea fi preluate și de alți retaileri. Cu toții încearcă să îi determine pe români să acorde o importanță mai mare acestui obicei. Deocamdată, Kaufland este lanțul de magazine în care clienții pot să aducă ambalajele nefolositoare în schimbul reducerilor anunțate. Pentru că mai este o perioadă scurtă de timp în care se aplică această campanie, puteți profita.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI