Anunţul făcut de Iulia Vântur după 10 ani de relaţie. Ce se întâmplă cu Salman Khan acum

de: Stan Nicu
13 04. 2023

Anunţul făcut de Iulia Vântur după 10 ani de relaţie i-au bucurat atât pe fanii vedetei TV din România, precum și pe cei ai actorului foarte iubit în India. Ce se întâmplă cu Salman Khan acum, vedeți în rândurile de mai jos.

Iulia Vântur, după 10 ani de relație cu Salman Khan. „Eu nu joc, doar cânt…”

Iulia Vântur și Salman Khnan au împlinit 10 ani de relație, astfel că au făcut un anunț important cu această ocazie.

Iulia Vântur a muncit mult cu documentarul despre viața actorului indian, proiect care se află acum în curs de editare.

Iulia Vântur se iubește cu Salman Khan

În urmă cu foarte mulți ani, Iulia Vântur a părăsit definitiv România și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește o frumoasă, dar discretă poveste de dragoste cu Salman Khan.

Astfel, în ultima perioadă, vedeta a muncit din greu la un proiect special, mai exact la documentarul despre viața iubitului ei actor.

De asemenea, Iulia Vântur a anunțat că filmările s-au încheiat și că documentarul se află în proces de montare. Cât de curând, proiectul de suflet al vedetei va fi lansat pe piață, iar fanii vor putea viziona documentarul despre viața lui Salman Khan.

Iulia Vântur a lucrat la un documentar despre Salman Khan

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut, e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, a declarat Iulia Vântur, potrivit cancan.ro.

Fosta prezentatoare TV a devenit o adevărată artistă, având o carieră de succes pe plan internațional. După ce a avut un turneu în Statele Unite ale Americii, Iulia Vântur se află în tratative pentru un nou turneu în America. Astfel, iubita lui Salman Khan nu pierde deloc timpul și muncește din greu pentru cariera ei.

Iulia Vântur cântă, dar nu dansează

„În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Momentan, vedeta se află în Londra, unde filmează o piesă pentru un film de la Bollywood. De asemenea, în piesa respectivă, Iulia Vântur doar cântă, nu și dansează, așa cum s-a aștepta unii dintre fanii ei.

„Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt”, a mai dezvăluit fosta prezentatore de la PRO TV.