Anunțul făcut de Banca Transilvania pentru clienții români. Poți lua 500 de lei în ianuarie

de: Ioana Bucur
12 01. 2023

Banca Transilvania începe anul 2023 cu un anunț fabulos pentru clienții români. Reprezentanții instituției au lansat o provocare ce le-ar putea aduce oamenilor, în luna ianuarie, nu mai puțin de 500 de lei în cont. Ce trebuie să facă cei care își doresc o șansă la unul dintre cele 20 de premii puse la bătaie.

Banca Trasilvania, anunț important pentru clienții din România

În contextul valului uriaș de scumpiri ce continuă să îi afecteze pe români și în anul ce tocmai a început, Banca Transilvania vine cu un anunț fabulos pentru clienții săi.

Reprezentanții băncii au dezvăluit că toți clienții care vor plăti, în luna ianuarie, orice factură din aplicația BT Pay vor intra automat în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele 20 de premii. Astfel, prin tragere la sorți, 20 de norocoși vor primi câte un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de cinci sute de lei.

„Plătește orice factură direct din BT Pay în luna ianuarie și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de premii, în valoare de 500 de lei fiecare.

Hai în BT Pay!”, au transmis reprezentanții Banca Transilvania, pe pagina de Facebook a instituției.

Prin aplicația BT Pay, clienții Banca Transilvania pot face plăți contactless, transferuri de bani sau să își plătească facturile. La începutul anului 2022, aplicația avea în jur de două milioane de utilizatori.

„Este cea mai bună opțiune”

Aplicația mai ajută, totodată, și la gestionarea cardurilor, chiar și la originarea de carduri de credit și overdraft-uri full online, dar și la retragerea de bani de la bancomat, fără să mai fie nevoie de un card fizic.

„BT Pay este aplicația wallet care a deschis drumul către plățile contactless cu telefonul, prima de acest tip lansată pe piața de payments din România. Patru ani de BT Pay înseamnă formarea de comportamente noi, un alt mod de a face plăți – fie ele cumpărături la comercianți sau transferuri de bani -, dar și de a interacționa cu banca.

De-a lungul anilor, aplicația și-a păstrat poziția de leadership prin lansarea constantă de facilități, așa cum vom face și de acum încolo. BT Pay este cea mai bună opțiune de banking la distanță pentru clienții noștri”, a spus Gabriela Nistor, Director General Adjunct, Head of Retail Banking & Network, Banca Transilvania.

BT Pay se poate descărca gratuit de pe Google Play, App Store sau Huawei App Gallery.