Anunțul care îi vizează pe mii de șoferi din București. Pot primi asta gratuit

Anunțul care îi vizează pe mii de șoferi din București

Veste bună pentru mii de șoferi din Capitală! Aceștia au parte de o gratuitate. Care este condiția și în ce constă noul proiect care le va aduce un beneficiu imens conducătorilor auto?

Anunțul care îi vizează pe mii de șoferi din București

Veste bună pentru șoferii din Capitală! Metrorex a anunțat vineri, 28 februarie, că posesorii unui abonament valabil vor putea beneficia de parcare gratuită. Prin intermediul unui comunicat, Metrorex a subliniat faptul că este vorba despre terminalul multimodal Străulești. În acest context, parcarea de tip Park&Ride de la terminalul specificat va fi gratuit de pe data de 1 martie, conform proiectului pilot. Pe parcursul proiectului, tariful parcării va rămâne la valoarea de 0,5 lei/oră pentru restul categoriilor, în afară de cei care au un abonament Metrorex lunar/anual valabil.

Scopul proiectului menționat este de a putea identifica modalități concrete pentru a crește gradul de utilizare a parcării Park&Ride, prin introducerea unei noi variante de taxare. Metrorex urmează să realizeze un sondaj de opinie în vederea beneficiilor și a gradului de satisfacție al călătorilor cu metroul cu ajutorul exploatării parcării. Alte facilități pe care le oferă terminalul publicului sunt: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafaţă (STB), parcare de tip Park&Ride şi săli de aşteptare. Amintim faptul că stația de metrou de la Străulești este prevăzută cu o scară rulantă, lift și trotuar.

Metrorex, facilități pentru șoferii din București. Care este condiția?
Metrorex, facilități pentru șoferii din București. Care este condiția?

Comunicat Metrorex

”Acesta constă în acordarea locului de parcare gratuit pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00, călătorilor care deţin un abonament lunar/anual valabil şi doresc să-şi lase autoturismul  pentru a putea călători în Bucureşti cu metroul. Persoanele care beneficiază de gratuitatea parcării, în condiţiile mai sus precizate, în cazul în care depăşesc intervalul orar 06:00-21:00 sau durata staţionării autoturismului depăşeşte cele 13 ore (chiar dacă se încadrează în intervalul orar 06:00-21:00), vor trebui să achite integral preţul de parcare corespunzător staţionării”
Comunicat Metrorex (Sursa: news.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI