Anunț surpriză despre voucherele sociale. Intră mai mulți bani pe cardurile românilor

Anunț surpriză despre voucherele sociale. Intră mai mulți bani pe cardurile românilor
Anunț despre vouchere: românii primesc mai mulți bani de la stat.

Anunț oficial despre voucherele sociale! Vești bune pentru toți românii care se bucură de ajutorul acesta din partea statului. Cine vor fi cei care vor primi mai mulți bani chiar în zilele următoare? Unii cetățeni se pregătesc să aibă mai mulți bani pe card de Sărbători. Oficialii au decis să mărească voucherele și să suplimenteze și bugetul total destinat acestui proiect social. Iată mai multe detalii!

Anunț despre voucherele sociale: românii primesc mai mulți bani

Vești bune pentru o anumită categorie de români! Unii cetățeni urmează să primească mai mulți bani pe voucherele sociale. Autoritățile au venit cu un nou ajutor pentru câțiva oameni care au nevoie de o sumă în plus de sărbători pentru a face față cheltuielilor.

Oamenii nevoiași ar fi urmat să primească de Sărbători 200 de lei, dar Primăria Cluj-Napoca a decis să dubleze suma, așa că persoanele vor primi acum suma de 400 de lei.

Banii vor ajunge doar la persoanele cu venituri reduse pentru a putea cumpăra alimentele de strictă necesitate. Primarul Emil Boc a precizat că a decis să mărească voucherele de la suma de 200 la 400 de lei, suplimentând și bugetul total destinat proiectului social.

,,Avem nevoie de o suplimentare. Am dublat valoarea”

,,Avem nevoie de o suplimentare cu 300.000 de lei a bugetului pentru programul alimente. Am dublat valoarea acestui ajutor ca propunere, de la 200 la 400 de lei pentru clujenii cu venituri reduse și cred că este un gest corect, natural, în raport cu vremurile pe care le trăim, de a-i sprijini pe cei care o duc mai greu, să poată să își cumpere cele necesare traiului de zi cu zi, în condițiile creșterii prețurilor și a crizei energetice pe care o avem”, a declarat oficialul.

De suma nouă de sărbători vor beneficia: persoanele cu handicap grav sau accentuat, neinstituționalizate; pensionarii, invalizii, veteranii, văduvele de război, persoanele deportate, prizonierii, persecutații politic, eroii martiri ai revoluției, orfanii, ale căror venituri nete lunare pentru persoana singură sunt de până la 2053 lei și de până la 1386 lei/membru de familie; șomerii înregistrați (cu/fără indemnizație de șomaj) ale căror venituri nete lunare pentru persoana singură sunt de până la 2053 lei și de până la 1.386 lei/membru de familie; beneficiarii de ajutor social sau de alocație pentru susținerea familiei; victimele traficului de persoane; dar și victimele violenței domestice.

Majoritatea românilor se bucură enorm în aceste timpuri de ajutorul venit din partea statului, mai cu seamă în această perioadă a scumpirilor în lanț.

Urmăriți Playtech.ro și pe