Anunț pentru clienții de la Banca Transilvania. Cei care au card bancar pot câștiga aceste produse pentru copiii lor

de: Sabina Anastasia
13 09. 2023

Conducerea Băncii Transilvania (BT) a făcut un anunț important pentru clienții săi. Persoanele care au card la instituția amintită pot să beneficieze de o ofertă la mai multe produse extrem de utile pentru un anumit grup țintă din rândul consumatorilor. Află mai jos despre ce este vorba concret.

O nouă ofertă anunțată de BT

Ai card BT Kiddo și aplicație pentru copiii cu vârste între 10 și 18 ani la Banca Transilvania (BT)? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Dacă nu, probabil vei lua în calcul să-ți deschizi un cont la instituția bancară amintită, pentru a beneficia de noua ofertă anunțată în spațiul public.

Reprezentanții BT lansează pe piață tot felul de oferte, o dată la un anumit interval de timp, pentru un grup țintă de persoane. De această dată, promoția pusă la bătaie de conducerea instituției vizează persoanele care dețin cont și aplicație BT Kiddo, pentru copii între 10 și 18 ani și părinții acestora.

Românii care sunt părinți și au realizat o conectare BT Kiddo cu un copil cu vârstă între 10 și 18 ani pot să participe la campania anunțată de filiala BT cu sediul în Cluj-Napoca. Conectarea BT Kiddo cu minorul este valabilă la data tragerii la sorți aferentă prezentei campanii, a informat BT.

Dacă te numeri printre persoanele care fac parte din grupul țintă amintit, trebuie să știi că oferta este valabilă pentru o perioadă limitată. Campania a început pe data de 11 septembrie 2023 și va lua sfârșit pe 22 octombrie 2023.

Ce produse utile poți câștiga

Părinții care folosesc BT Kiddo pentru copiii lor pot să îi ajute pe cei mici să câștige următoarele premii:

  • 3 x laptopturi MacBook (1 buc = 4.750 lei);
  • 10 x pereche căști Sony;
  • 5 x tablete Samsung Galaxy (1 buc = 1.300 lei);
  • 10 x eBook Reader Kindle (1 buc = 559 lei);
  • 10 x cursuri la Academia de Vlogging Selly (1 curs = 199 RON);
  • 10 x vouchere la Decathlon, în valoare de 500 de lei.

Pentru a participa la concursul cu pricina, conectarea unui minor prin BT Kiddo trebuie să se realizeze așa cum este prevăzut în Termenii și condițiile de utilizare a funcționalității BT Pay Kiddo.

Dintre toți participanții la promoția lansată de BT, doar câțiva părinți și copii vor putea să intre în posesia premiilor. Aceștia vor fi aleși prin tragere la sorți, prin intermediul www.random.org, la sediul BT din Cluj-Napoca, de pe strada Calea Dorobanților.

La tragerea la sorți vor fi extrase și 5 rezerve, potrivit explicațiilor oferite de BT. În cazul în care unul dintre participanții extrași vor fi invalidați, rezervele vor putea intra în posesia premiilor.