Anunț devastator în România. Ce se întâmplă în următorii 13 ani

Anunț devastator în România. Ce se întâmplă în următorii 13 ani

Carmen Harra este recunoscută pentru predicțiile făcute de-a lungul timpului despre anumite evenimente ce se vor întâmpla sau s-au întâmplat, multe dintre predicțiile sale fiind cât se poate de concrete.

Anunț devastator în România făcut de Carmen Harra

Deși încă în situație de criză, atât economică, cât și epidemiologică, mulți cred că ceea ce este cu adevărat rău încă nu s-a întâmplat. În completarea acestui sentiment vin și predicțiile făcute de Carmen Harra, în plină pandemie de coronavirus. Celebrul parapsihologul a decis să vorbească despre ce se va întâmpla, live, pe facebook. Carmen Harra de anul 2020 și motivul pentru care îl consideră unul fatidic pentru întreaga omenire.

„2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.”, și-a început pledoaria pe facebook Carmen Harra.

Ce se întâmplă în următorii 13 ani

Celebrul parapsiholog a continuat vorbind despre anumite evenimente, dramatice, ce s-ar putea întâmpla, la nivelul întregii omeniri, în următorii 13 ani, și anume că va fi o perioadă plină de lucruri neprevăzute și urmate chiar de 13 ani de ghinioane, după cum declară Carmen Harra.

Anunț devastator în România. Ce se întâmplă în următorii 13 ani
Anunț devastator în România. Ce se întâmplă în următorii 13 ani

”Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce ave rămân doar amintiri. Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acum este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență”, a spus Carmen Harra în live-ul de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI