Anunț despre Alina Bica, după ce Elena Udrea a venit în România. Fosta șefă DIICOT a părăsit Costa Rica

Autor: Alexandra Chivu - 13:30, 12 iul. 2019
Anunț despre Alina Bica, după ce Elena Udrea a venit în România

Avocatul Laura Vicol a făcut un anunț despre Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, după ce Elena Udrea a venit în România. Bica pregătește o mutare bombă!

Anunț despre Alina Bica, după ce Elena Udrea a venit în România

În cadrul unei emisiuni la România TV, avocata Laura Vicol a a declarat că fosta șefă a DIICOT a părăsit și ea Costa Rica. Mai mult, Vicol a precizat că este foarte posibil să ceară azil politic în altă țară. De altfel, Bica și Udrea au avut de pătimit în timp ce așteptau răspunsul pentru azilul în țara din America Centrală. De asemenea, avocata a argumentat și alegerea sa de a cere azil politic pe ale meleaguri, menționând că a fost bătută și călcată în picioare, de unde și problemele cu coloana, incident în urma căruia a trebuit să se opereze în Costa Rica.

„Alina Bica va cere azil politic în altă țară, nu se va mai întoarce în România. A fost bătută și călcată în picioare. De acolo au venit și problemele cu coloana și a trebuit să se opereze în Costa Rica”, a declarat Laura Vicol. În cadrul emisiunii ziaristului Dan Andronic, avocata a subliniat că a fost extrem de complicat pentru cele două să obțină statutul de refugiat în Costa Rica.

Anunț despre Alina Bica, după ce Elena Udrea a venit în România. Fosta șefă DIICOT a părăsit Costa Rica
Prima fotografia cu Udrea după ce a revenit în România

„Acum au optat spre un alt parcurs. Udrea s-a întors în țara să se apere fiindcă e complicat să faci de la depărtare o stategie adecvată”, a spus Vicol. Pe de altă parte, analistul Bogdan Chirieac a explicat că este normal să plece de acolo, dat fiind că ”au fost arestate gratuit și li s-a ținut pistolul la cap”. Reamintim că Udrea s-a întors pe plaiurile natale, iar la două zile distanță după ce a revenit, a ieșit în miezul nopții la un restaurant cu specific italienesc, alături de fiica și logodnicul ei, Adrian Alexandrov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI