Anunț de ultimă oră de la Revolut. Toți românii care au abonament la ei trebuie să afle asta

Anunț de ultimă oră de la Revolut. Toți românii care au abonament la ei trebuie să afle asta
Anunț de ultimă oră pentru românii care folosesc Revolut

Anunț pentru toți românii care folosesc Revolut! Ce trebuie să știe cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce în ce mai ușor cu Revolut.

Anunț de ultimă oră pentru românii care folosesc Revolut

Utlizatorii Revolut pot de acum să monitorizeze toate abonamentele și plățile recurente. Totul direct din aplicație! Românii care au un astfel de abonament vor primi notificare de fiecare dată când efectuează o plată planificată sau dacă nu au suficiente fonduri pentru a plăti abonamentele lunare diverse. Plata oricărui abonament poate să fie blocată și deblocată direct prin aplicație, a anunțat azi Revolut. Noua funcționalitate „Abonamente” este o modalitatea mult mai simplă de a monitoriza abonamentele și plățile recurente dintr-un singur loc, direct din aplicație. Scopul este unul singur – de a ajuta utilizatorii să fie în control și să aibă o vizibilitate mai bună asupra bugetului lor/ vieții lor financiare.

Noua funcție va ajuta utilizatorii să vadă câți bani cheltuiesc pe fiecare plată deja planificată și să vadă cu cât rămân după fiecare plată la fiecare comerciant în parte. De asemenea, pot și să blocheze plățile rapid fără să fie nevoiți să mai acceseze website-ul comerciantului pentru a anula abonamentele încheiate. Acum ai posibilitatea să vizualizezi centralizat plățile curente, să identifici mai ușor abonamentele pe care nu ți le mai dorești și să blochezi orice plată doar printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, vei primi și o notificare atunci când nu dispui de bani în cont pentru o plată planificată, având astfel timp să-ți alimentezi contul sau să blochezi plata.

Anunț din partea Revolut! Utilizatorii au parte de noua funcționalitate numită
Anunț din partea Revolut! Utilizatorii au parte de noua funcționalitate numită „Abonamente”

Revolut și transferurile bancare

  • Și transferurile bancare suferă modificări, astfel:

Plățile interne, cele în Eur din zona Euro, precum și cele între utilizatori Revolut vor rămâne gratuite
Vei putea efectua un singur transfer către o țară străină gratuit, urmând apoi ca pentru fiecare operațiune să plătești o taxă de 2.5 lei
Mai mult decât atât; dacă vei vrea să efectuezi o plată către un cont într-o altă monedă față de cea locală (exemplu: trimiți USD către un cont de Lei), vei suporta o taxă de 15 lei pentru transferuri cu USD și 25 lei pentru cele non-USD (exemplu: Leva în cont Lei) Toate costurile vor fi afișate înainte de realizarea unui transfer. Totodată, vei putea anula rapid un transfer bancar efectuat din greșeală, contactând serviciul de Relații Clienți. (Sursa: financer.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI