Antonia și Alex Velea, agresori în public? Povestea șocantă a tinerei care a fost scuipată și umilită de cei doi îndrăgostiți

Antonia și Alex Velea, agresori în public? Povestea șocantă a tinerei care a fost scuipată și umilită de cei doi îndrăgostiți
Alex Velea și Antonia sunt protagonistii unui scandal care a zguduit showbizul romanesc din temelii

Alex Velea și Antonia sunt protagoniștii unui scandal care a zguduit showbizul românesc din temelii. Trapperul și frumoasa lui logodnică sunt acuzați de o tânără bucureșteancă de faptul că artiștii ar fi agresat-o în cadrul unui eveniment privat.

Antonia și Alex Velea, acuzați că ar fi agresat o femeie în public

Francesca are 27 de ani și susține că a fost agresată verbal de către cei doi faimoși cântăreți în timp ce se aflau toți la ziua de naștere a unei cunoștiințe comune.

Conform spuselor tinerei, Alex Velea ar fi insultat-o, înjurând-o de morți, iar Antonia ar fi întrebat-o în repetate rânduri dacă practică sexul anal.

Francesca s-a arătat șocată de incidentul la care a fost protagonistă, specificând faptu că ea și cei doi artiști nu se cunosc personal și nu ar avea nimic de împărțit.

„Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram.

După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea.

Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral.

A venit Antonia spre mine, râzând ironic,  și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat.”, a declarat Francesca, tânăra agresată de Alex Velea și Antonia, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Alex Velea ar fi scuipat-o și înjurat-o într-un mod barbar

Insultele nu s-au terminat aici. Tânăra susține că Alex Velea ar fi reacționat violent în momentul în care ea a vrut să-i confrunte, încercând să se apere. Trapperul, nervos fiind, ar fi scuipat-o și înjurat-o pe Francesca, moment în care bucureșteanca a rămas mută.

„Am fost șocată total! I-am spus: ”Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi? El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură.

Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv. Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face sex anal.

Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori.

Francesca așteaptă ca Antonia și Alex Velea să-i ceară scuze

Tânăra de 27 de ani a recunoscut că i-a trimis un mesaj pe Instagram Antoniei, în care i-a reproșat comportamentul pe care ea nu-l consideră a fi unul demn de o mamă cu trei copii. Francesca așteaptă ca artiștii să-i ceară scuze pentru felul nepotrivit în care s-ar fi comportat cu ea.

Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii.

Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență.

Nu vreau să le fac rău. Vreau doar să își ceară scuze pentru că eu nu le-am greșit cu nimic și merit respect! Nu mai mult decât orice alt om de rând.

Muncesc de nouă ani în mediul corporate, mă întrețin singură, am studii superioare și chiar nu vreau să fiu umilită într-un asemenea mod. Tot ce vreau este să își prezinte scuzele.”, a conchis Francesca pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI