Antonia, răvășitoare într-un top cu abdomenul la vedere. Iubita lui Alex Velea e din ce în ce mai frumoasă

de: Andrei Simion
04 07. 2024

Antonia a bifat o nouă apariție senzațională pe rețelele sociale. Iubita lui Alex Velea s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare, care a încins imaginația fanilor din mediul online. Vedeta apare într-un top alb și cu abdomenul tonifiat la vedere. Cum au reacționat urmăritorii ei când au văzut-o așa?

Antonia e considerată cea mai frumoasă femeie din România

Antonia Iacobescu, cunoscută simplu ca Antonia, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, remarcându-se prin talentul său vocal, frumusețea și prezența scenică. Născută pe 12 aprilie 1989 în București, Antonia și-a petrecut o parte din copilărie în Statele Unite, unde a fost expusă la diverse influențe muzicale care i-au modelat stilul artistic.

Antonia și-a început cariera muzicală în 2009, când a lansat primul său single, „Roses on Fire”. Cu toate acestea, adevăratul succes a venit în 2010, odată cu piesa „Morena”, în colaborare cu Tom Boxer. Melodia a devenit rapid un hit internațional, ajungând în topurile din Europa și nu numai. Succesul „Morena” i-a deschis multe uși, transformând-o pe artistă într-un nume cunoscut în industria muzicală.

De-a lungul carierei, Antonia a lansat numeroase piese de succes și a colaborat cu artiști de renume. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Jameia” și „Marabou”. Stilul său muzical variază de la pop și dance la influențe R&B, ceea ce i-a permis să atragă un public divers și să își mențină relevanța în industria muzicală.

Pe lângă cariera muzicală, Antonia este cunoscută și pentru viața sa personală, care a fost adesea în atenția presei. Ea este mama a trei copii și partenera artistului Alex Velea, cu care formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Relația lor a fost subiectul multor articole și interviuri, contribuind la popularitatea și vizibilitatea cântăreței.

Ipostază apetisantă pe internet

Recent, Antonia a postat o imagine senzuală cu ea în mediul online, în care apare machiată, cu părul desprins și cu un top alb care a lăsat la vedere abdomenul lucrat în sala de fitness (vezi GALERIA FOTO). Inclusiv Inna și Radu Ștefan Bănică au reacționat la poza Antoniei.

„Căpșunica”, i-a scris Inna, în timp ce fiul lui Ștefan Bănică jr. a dat doar un emoticon ce înseamnă foc. Alți fani i-au scris: „Femme fatale” / „O la la” / „Pentru mine este cea mai frumoasă din lume” / „căpșunico” / „te iubesc” / „Cea mai frumoasă femeie”.