Antonia, în cea mai incendiară apariție. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, i-a lăsat pe toți mască

Antonia, în cea mai incendiară apariție. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, i-a lăsat pe toți mască
Antonia, imagini incendiare fara sutien pe Instagram

Antonia a încins imaginația bărbaților pe rețelele sociale, după ce a postat câteva fotografii incendiare dintr-o vacanță exotică. Îmbrăcată într-un costum de baie alb minuscul și o bluză transparentă, mulată, fără sutien pe dedesubt, partenera lui Alex Velea i-a înnebunit pe prietenii săi virtuali.

Antonia, fără sutien pe rețelele sociale

Nu degeaba a fost proclamată cea mai frumoasă femeie din România de către majoritatea cetățenilor țării noastre. Antonia este una dintre cele mai apreciate și titrate artiste autohtone, bucurându-se de o carieră înfloritoare și o familie fericită.

Solista este logodită cu artistul Alex Velea, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, pe micuții Dominic și Akim. Antonia și partenerul ei de viață au o relație specială și obișnuiesc să facă totul împreună.

Ori de câte ori au câteva zile libere, departe de concerte, evenimente, campanii de imagine și alte proiecte importante, cele două vedete preferă să evadeze din rutina de zi cu zi către destinații însorite, de vacanță.

Recent, Antonia a postat o serie de fotografii din cea mai recentă vacanță în Maldive, semn că vedetei îi este dor de vară și se adaptează greu temperaturilor scăzute din perioada mai rece a anului.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale i-au făcut pe fani să înroșească butonul de LIKE și să scrie mii de comentarii, majoritatea laudative la adresa cântăreței.

În pozele respective, Antonia apare nemachiată, într-un costum de baie alb, cu bikini minusculi, și un top alb semitransparent, ținută care-i pun în evidență nurii.

În dreptul fotografiilor, Antonia a scris că și-ar dori să se întoarcă în Maldive, acolo unde s-a bucurat de un sejur romantic, de vis, alături de iubitul ei Alex Velea, cel care a imortalizat-o pe superba brunetă în fotografiile devenite virale în mediul online.

Frumusețea naturală, chipul angelic, trupul de amazoancă și formele perfecte ale Antoniei i-au făcut să suspine pe reprezentanții sexului puternic, atunci când au privit imaginile cu artista.

„Se vede că e cea mai frumoasă femeie din România!❤️

Din toate punctele de vedere perfecta !❤️❤️❤️❤️

Ce femeie are Velea!

Esti o femeie superba!

Esti foarte frumoasa,multa sanatate.❤️

Deosebit de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre laudele aduse Antoniei pe Instagram.

„Rușine, pozele asta sunt prea vulgare!”

Pe de altă parte, cârcotașii nu au lăsat-o în pace nici de această dată pe frumoasa divă, criticându-i alegerea fotografiilor. Mai exact, unii internauți au apostrofat-o pe Antonia pentru ipostazele în care a pozat, considerate, de către ei, nepotrivite.

„Da, frumoasa nu ai ce zice, dar totuși pozele asta sunt prea vulgare. Mai ales ca ești mama, se vor uita mai târziu copiii la poze cu tine și nu știu cât de mândri vor fi. Astea ar trebui sa fie in intimitatea voastră ca soț și soție.

Și copiii se uita la ea!

Rusine. E mămică, nu se cade să mai pozeze așa. Ar trebui să știe, are 3 copii.

Multe frustrări și probleme psihice ascund gesturile! Fiecare gest disperat de a capta atenția cu orice preț ascunde frustrări interioare și neîmpliniri, nevoia de a-și reconfirma propria valoare sau faptul că încă e pe val.”, i-au scris cârcotașii pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe