31 mart. 2023 | 14:59

Antonia i-a șocat pe fanii săi pe Internet. Cum a apărut: ‘Te-ai gândit să faci Only?’ FOTO

Monden
Antonia i-a șocat pe fanii săi pe Internet. Cum a apărut: ‘Te-ai gândit să faci Only?’ FOTO
Antonia i-a socat pe fanii sai pe Internet

Nu este nicio surpriză faptul că Antonia a reușit, încă o dată, să aprindă imaginația reprezentanților sexului puternic, printr-o fotografie incendiară. Logodnica lui Alex Velea arată pe zi ce trece tot mai bine. Ce i-ar fi propus unul dintre urmăritori.

Propunerea indecentă pe care a primit-o Antonia de la un fan

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România, artista bucurându-se de admirația și sprijinul a milioane de fani din toate colțurile țării.

Artista este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde postează tot felul de fotografii din rutina ei de zi cu zi, indiferent că pozează de una singură, alături de partenerul său de viață sau cei trei copii care-i fac viața mai bună.

Fără a se dezice de la dulcele-i stil clasic, celebra cântăreață a postat o imagine pe pagina sa oficială de Facebook în care a pozat într-o ipostază jucăușă.

Perfect conștientă de atuurile sale fizice evident, Antonia și-a etalat trupul zeiță și pielea ciocolatie într-un body de culoare măslinie, care i-a evidențiat silueta de clepsidră.

Citește și Cum a apărut Antonia la Survivor România 2023. Bluza care i-a cam jucat feste cântăreţei. Foto

Comentariile laudative nu au întârziat să apară, admiratorii vedetei complimentând-o pentru felul în care arată. Mai mult de atât, unul dintre internauți i-ar fi fi propus, în mod indirect, să-și deschidă un cont pe o celebră platformă destinată conținutului pentru adulți.

„Antonia, te-ai gândit să faci Only?

Specială și frumoasă!

Și când te stâmbi ești faină!

Superbă că de obicei!

Frumusețe. Mă bucur că ești a noastră… Ești faină tare!”, i-au scris fanii Antoniei în mediul online.

Antonia și Alex Velea au făcut atmosferă la Survivor

Alex Velea și Antonia au fost plecați în Republica Dominicană, cu ocazia săptămânii marii unificări de la Survivor România 2023. Cei doi au susținut un concert de zile mari pentru concurenții din fostele triburi ale Războinicilor și Faimoșilor.

„Din punctul meu de vedere a fost o combinație de energie și emoție. Nevastă-mea plângea, eu am cântat doar melodii vesele. În afară de efortul fizic, mai e și cel psihic, dorul de familie.”, a spus Alex Velea.

„A fost superb! Am avut mai multe emoții decât la orice concert. Mă bucur că am fost aici și că am făcut parte din această experiență”, a completat Antonia.

Citește și Antonia şi Alex Velea au ajuns la Survivor România 2023. Concurenţii, în extaz. Ce fac vedetele în show-ul de pe Pro TV

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro