Antonia e însărcinată?! Primele imagini surprinse cu soția lui Alex Velea: se vede burtica

Antonia și Velea, unul din cuplurile cele mai urmărite de fani

Antonia și Alex Velea fac parte din acele cupluri pe placul fanilor. Nu de puține ori au apărut zvonuri despre un nou bebeluș în familia Antonia și Alex Velea. Ultimele informații, însă, se pare că ar certifica tot ceea ce s-a speculat în ultima perioadă.

Antonia e însărcinată

Până acum nimeni nu a zis nimic și nici nu au apărut informații sau poze în spațiul public. De data asta s-ar părea că da, Antonia ar fi gravidă din nou. Cei de la Cancan.ro au reușit să surprindă în câteva poze burtica Antoniei.

După cum arată, cam asta ar fi concluzia. Antonia și Alex Velea au doi copii împreună, Dominic și Akim, Maya fiind fetița Antoniei din prima căsnicie. La vremea respectivă, când familia li s-a mărit Alex Velea declara că este cel mai fericit, și că le era de ajuns să fie în trei, atunci.

”Este suma tuturor lucrurilor frumoase despre care pot să vorbesc sau care mi s-au întâmplat  în viața asta. Este motivul fericirii mele. Viața de tătic este foarte frumoasă, naturală, normală și îmbucurătoare. ne este suficient trei. Nu este prima vacanță cu Maya și Antonia. Foarte frumos, relaxantă. Ne place foarte mult să fim în preajma ei. Mie îmi place foarte mult să le văd pe cele două împreună, dragostea asta mamă-fiică, felul în care se comportă, cum se joacă mă încarcă pozitiv.”, declara Alex Velea.

Primele imagini surprinse cu soția lui Alex Velea

S-ar părea că și-ar fi schimbat optica asupra lucrurilor tăticul Velea, pentru că, așa cum spuneam anterior, cei de la Cancan.ro au reușit să-i surprindă burtica Antoniei, care este destul de mărișoară. În afară de aceste noi poze, zvonurile au fost alimentate și de Alex care postase cu câteva zile în urmă un comentariu cu subînțeles. Oricum, chiar dacă ar fi așa, să le vină un al patrulea bebeluș în familie, Antonia și Alex sunt un cuplu fericit.

Antonia e însărcinată! Primele imagini surprinse cu soția lui Alex Velea se vede burtica
Antonia, gravidă din nou? (foto: cancan.ro

Dacă până acum le-au mers bine lucrurile, odată cu pandemia s-au cam dat peste cap socotelile. Cu toate că s-au mutat în casă nou, cei doi au recunoscut că nu mai făceau față cu viața profesională dar și cu creșterea copiilor. Așa că au decis ca pentru o perioadă cei mici să se mute la bunici.

“Mama și tatăl lui Alex au locuit o viață întreagă la Craiova, asta nu mai este un secret pentru nimeni. Ei sunt oameni simpli, modești, cu mult bun simt, Alex a considerat că nimeni nu se poate ocupa de educația fiilor lui mai bine decât părinții săi. Astfel, el le-a propus să se mute la București, iar ei au acceptat încântați. Au vândut apartamentul de la Craiova și au cumpărat altul aici. Desigur, a existat și o diferență de bani, pe care a achitat-o Alex. Acum, copiii sunt pe mâni bune, iar Alex și Antonia își pot vedea liniștiți de concerte. Nu le puteau neglija nici pe acelea, trebuie să câștige bani”, ne-au declarat surse apropiate cuplului!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI