Antena 1, o nouă emisiune, după eșecul X Factor. Prima ediție, duminică, 20 octombrie

Autor: Andrei Simion - 11:46, 19 oct. 2019
Antena 1 lansează emisiunea Antitalent, după ce X Factor s-a dovedit a fi un eșec

Reprezentanții postului de televiziune Antena 1 au crezut că dau lovitura cu X Factor, însă audiențele nu au fost deloc pe măsura așteptărilor. Producătorii lansează un nou show, duminică, 20 octombrie, în care vor fi parodiate alte emisiuni de la mai multe posturi de televiziune. Este vorba despre Antitalent, un show prezentat de Dan Bittman.

Antena 1 lansează emisiunea Antitalent, după ce X Factor s-a dovedit a fi un eșec

„Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracție. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinație între un late-night show și un comedy show, iar în fiecare ediție avem în platou un invitat special, care se alătură și echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii și momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună și cu foarte mult bun sicu foarte mult bun simț”, a precizat Dan Bittman.

Emisiunea Antitalent va fi o colecție de momente de umor în cadrul cărora vor fi parodiate emisiuni atât de la Antena 1, cât și de la celelalte televiziuni din România. Chiar de la prima ediție va fi parodiată emisiunea X Factor, după care va urma Insula Iubirii. Nu vor fi omise nici programele de teleshopping, iar invitatul special al lui Dan Bittman va fi Andreea Marin.

La prima ediție vor fi în prim plan Irene Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliță, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Andreas Silviu Mircescu, Ana Odagiu, Andreas Petrescu și Angel Popescu.

Nu este pentru prima dată când postul de televiziune Antena 1 își parodiază emisiunile. S-a mai întâmplat și în cadrul show-ului iUmor, când au fost prezentate mai multe roast-uri. De această dată, producătorii promit că vor trece la următorul nivel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI