Antena 1, învinsă cu propriile arme de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Încă o victorie pentru cei trei chefi în instanță

de: Andrei Simion
25 06. 2024

Lovitură grea pentru Antena 1! Postul TV a pierdut primul proces pe care l-a deschis în noiembrie 2023 împotriva celebrului chef Cătălin Scărlătescu. Tribunalul Bucureşti a respins marți, 25 iunie 2024, acţiunea Antenei Group în care „pârâtul” era unul dintre foștii jurați „Chefi la cuţite”. Mai mult, Antena 1 ar trebui să plătească cheltuieli de judecată de 17.740 de lei (în jur de 3.500 de euro)! Decizia judecătorilor nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, arată Portalul Instanţelor de judecată.

Antena 1 a pierdut un nou proces cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

„Respinge excepţia lipsei de interes ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. În temeiul art. 67 Cpc, respinge cererea de intervenţie accesorie a IMAGIC PRODUCTION SRL ca fiind neîntemeiată. Obligă reclamanta să plătească pârâtului suma de 17.741,71 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa din 25.06.2024, prin punerea soluţiei la prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei”, potrivit deciziei Tribunalului București, notează Pagina de Media.

Război după plecarea bucătarilor de la „Chefi la cuţite”

Amintim că Antena 1 a deschis în noiembrie 2023 procese pe numele fiecăruia dintre cei trei bucătari faimoși – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, la scurt timp după ce ultimul sezon „Chefi la cuţite” a fost difuzat la TV.

În primă fază, procesul a avut ca obiect „Obligarea să execute contractul de prestaţii artistice” şi fusese depus la o secţie care şi-a declinat apoi competenţa către alta.

Antena 1 este la cuțite cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea! După ce colaborarea cu ei s-a încheiat, postul de televiziune a deschis numeroase procese pe numele celor trei. În plus, Antena a tras şi Pro TV în acest război din instanţă, după ce i-a cooptat pe cei trei în emisiunea MasterChef, showul culinar care i-a făcut cunoscuți în România.

Antena 1 a pierdut deja alte două acţiuni în instanţă împotriva lui Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, însă deciziile nu sunt definitive.