Antena 1 ‘fură’ de la Digi 24. Pe cine a transferat, în urmă cu puțin timp

Antena 1 ‘fură’ de la Digi 24. Pe cine a transferat, în urmă cu puțin timp
Antena 1 ”fura” de la Digi24

Este o plecare importantă de la Digi24. Astfel, cea mai veche ”voce” a stației pleacă după un deceniu. Iată despre cine este vorba și cum și-a motivat plecarea la postul de televiziune Antena 1.

Antena 1 ‘fură’ de la Digi 24

Cel care părăsește Digi24 după zece ani de activitate este Cristi Dumitrescu, care era Voice Over al postului încă de la lansare. Potrivit paginademedia, Cristi Dumitrescu ar urma să se alăture postului de televiziune Antena 1 unde ar urma să fie Voice Over la Observator. Cristi Dumitrescu a confirmat plecarea, dar nu a comentat nimic despre viitoarea destinație. Însă, în legătură cu plecarea de la Digi24,el a spus:

„Sunt de aproape 10 ani parte din proiectul Digi24. Acum, că mă uit în urmă, pare foarte foarte mult. N-am avut nicio relaţie atât de lungă. Digi24 a fost primul meu contact real cu televiziunea. Şi am avut multe de învăţat în toţi anii ăştia, de la unii dintre cei mai buni oameni din domeniu. Însă, în ultima vreme, am simţit nevoia să fac o schimbare. Să iau o gură de aer proaspăt, să văd lumea şi cu alţi ochi, să cunosc alţi oameni şi să evoluez”, a spus acestea pentru sursa citată. În plus, Cristi Dumitrescu a spus că în perioada următoare, o să lanseze un podcast.

Amintim că Cristi Dumitrescu era de de un deceniu la postul de televiziune Digi24, fiind, de altfel, cea mai veche voce a postului. În paralel, Cristi Dumitrescu a fost şi realizator de emisiuni la DigiFM până la începutul anului trecut.

Cristi Dumitrescu are o experienţă de peste 25 de ani în radio. El a fost realizator la Radio România Tineret (1996-2001), la Fun Radio Bucureşti (2002-2003), RFI România (2003-2007) şi Radio Total (2007-2008), printre altele. Trustului Digi, Cristi Dumitrescu s-a alăturat în anul 2011.

Despre Antena 1

Postul Antena 1 este un canal de televiziune privat comercial din România. Postul a fost lansat în anul 1993 ca televiziune regională care emitea în București și în zonele din jurul Bucureștiului. În anul 2012, Antena 1 a fost al doilea cel mai vizionat canal de televiziune din România după Pro TV, care a avut o cotă de piață de 16,8 %.

Postul Antena 1 este un canal generalist ce difuzează jurnale de știri, emisiuni de divertisment, filme și seriale atât de pe piețele externe, cât și interne, dar și transmisiuni sportive. Din data de 10 noiembrie 2010, Antena 1 nu se mai recepționează în Republica Moldova.

De menționat este că din 28 noiembrie 2016 s-a lansat și versiunea HD a postului, dar și a celorlalte canale ale trustului Intact. De asemenea, Antena 1 live și emisiunile postului TV pot să fie urmărite online pe platforma AntenaPlay.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI