Antena 1 a dat lovitura toamna aceasta. Vești proaste pentru PRO TV care a băgat deja un as pe mânecă

Antena 1 a dat lovitura toamna aceasta. Vești proaste pentru PRO TV care a băgat deja un as pe mânecă
Antena 1 a dat lovitura toamna aceasta. Vesti proaste pentru PRO TV

Patronii trustului Intact par să fi extras lozul câștigător în această toamnă cu una dintre cele mai așteptate și urmărite emisiuni din România. Cum au fost detronate posturile concurente PRO TV și Kanal D din audiențe. Despre ce show este vorba.

Cu ce emisiune nouă a rupt Antena 1 audiența

Postul de televiziune Antena 1 se bucură de un imens succes, după ce noul sezon Asia Express a debutat în forță. Primele două ediții au fost lideri de audiență, aventura celui mai dur reality-show de pe meleagurile orientale reușind să depășească în cifre pe cei de la PRO TV sau Kanal D.

Show-ul prezentat de Irina Fodor a fost preferatul românilor pe toate cele trei segmente de public. Potrivit celor de la Pagina de Media, bătălia cifrelor dintre marile rivale Antena 1 și Pro TV a fost extrem de strânsă în anumite momente, mai ales la nivel naţional.

Postul TV din Pache Protopopescu și-a încercat norocul cu filmul „Furios şi iute 5”, producţie care a depăşit Asia Express în ţară, în timpul în care s-au intersectat, între orele 20:00 și 22:20. Cu toate acestea, emisiunea Antenei 1 a trecut pe locul 1 în preferințele românilor, odată ce filmul de pe PRO TV s-a terminat.

Ce audiențe a înregistrat Asia Express:

  • național – 1,17 milioane de români
  • urban – 712.000 de persoane
  • comercial – 350.000  de tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Survivor România se mută la PRO TV?

Emisiunea Survivor a devenit un adevărat fenomen în România, lucru pe care patronii de la PRO TV nu au putut să nu-l observe. După două sezoane în care reality-showul filmat în Republica Dominicană a plasat postul TV Kanal D pe locul 1 în preferințele românilor, aducând cifre colosale cu fiecare ediție, se pare că emisiunea s-ar putea muta la PRO TV.

Conform jurnaliștilor de la Cancan, succesul uluitor al Survivor România l-ar fi convins pe Ladislav Bartonicek, noul patron al postului din Pache Protopopescu, să negocieze cumpărarea licenței pentru show-ul câștigat acum câteva luni de trapperul Zanni.

Cu alte cuvinte, există șanse mari ca următorul sezon de la Survivor România să fie difuzat pe PRO TV, în loc de Kanal D. Aceasta nu ar fi prima încercare a postului concurent al Antenei 1 să încerce să dea lovitura cu un asemenea format.

În anul 2015, la PRO TV debuta emisiunea Supraviețuitorul care, după doar 2 ediții, a fost declarat un eșec, iar audiențele nu au fost deloc satisfăcătoare. Formatul asemănător, Survivor România, a fost preluat de către cei de la Kanal D, transformându-se în succesul incredibil pe care-l are astăzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI