13 apr. 2021 | 12:26

Anna Lesko, propunere indecentă pentru Cove. „M-ai rupt! Sunt pilaf!”

Monden
Anna Lesko, propunere indecentă pentru Cove. „M-ai rupt! Sunt pilaf!”
Anna Lesko, propunere indecenta pentru Cove

O nouă săptămână, un nou dialog fierbinte între Anna Lesko și Cove. Simpaticul prezentator de la Vorbește Lumea a fost cucerit de vorbele mieroase ale senzualei artiste. Aluziile Annei Lesko l-au topit pe colegul de platou al Lorei. Ce i-a propus Anna Lesko gazdei emisiunii de la PRO TV.

Anna Lesko, propunere indecenta pentru Cove

Ce ar fi zilele de marți fără Anna Lesko la Vorbește Lumea? Superba artistă a încins atmosfera din platoul emisiunii prezentate de Cove și Lora la PRO TV cu o ținută senzațională. Roșie ca focul, fosta concurentă de la Ferma și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie diafană, din voal și ușor transparentă, care lasă loc imaginației.

Buze cărnoase. Ochi periculos de seducători. Piele măslinie, sărutată de soare. Anna Lesko este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din showbizul românesc, emanând senzualitate prin toți porii. Și, cum nu își dezamăgește fanii niciodată, celebra cântăreață și Cove le-au dăruit telespectatorilor un nou dialog savuros, cum doar ei îl pot purta. Mieroasă și pisicoasă, așa cum o știm, vorbele dulci ale Annei Lesko pot topi orice interlocutor.

Fosta concurentă de la Ferma i-a făcut o propunere indecentă lui Cove, chemându-l alături de ea, cu alinturi. Prezentatorul emisiunii Vorbește Lumea i-a făcut jocul frumoasei sale invitate, prin câteva glume caracteristice lui.

Cove: Unii bărbați spun că fericirea înseamna o femeie frumoasă și o mașină de lux. Eu zic că fericirea înseamnă două femei frumoase, care gătesc în bucătărie… (făcând referire la faptul că Anna Lesko a venit să gătească, iar Lora o asista.)

Anna: Eu te-aș invita aici. Hai, vino. Dragul de el, uite-l cum se adună. Apropie-te, de ce nu vii aici?

Cove: Eh, mi-e și teamă să mă apropii de…tuci, să nu sară. După pasiunea pe care o pui tu când povestești despre pilaf…m-ai rupt! Sunt pilaf. Pilaf m-am făcut.

Anna Lesko și Cove, un duo pe placul publicului

Nu este prima dată când Anna Lekso face anumite aluzii intime direcționate către Cove, iar simpaticul prezentator îi face mereu jocul, glumind în dulcele-i stil caracteristic. Cu o lună în urmă, în ediția din 16 martie, spiritele s-au încins de-a binelea în platou, atunci când artista i-a spus lui Cove că vrea să-i satisfacă dorințele. Culinare, desigur.

Reacția lui a fost una amuzantă, moderatorul spunându-i Annei că și-ar dori o mâncare pe bază de varză proaspătă, deoarece el preferă prospăturile, replică ce a stârnit râsul Lorei.

Anna: Uite, Cove, când omul frământă, are nevoie și de o discuție frumoasă

Cove: Simt căldură între picioare…

Anna: E de la cuptor, am nevoie de căldură. Acum o să fac biluțele.

Cove: Ai grijă cu biluțele… Eu, pentru azi, m-am lămurit. Pentru joi te-ai gândit ce gătim?

Anna: Eu vreau să îți satisfac ție dorințele, ce vrei tu să se întâmple joi aici, în platou, Cove?

Cove: Aș vrea ceva pe bază de varză, că varză mănânc, varză sunt. Să fie ceva proaspăt, că eu nu refuz niciodată, îmi plac prospăturile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro