Anna Lesko, atentă la toate detaliile. Cum își face cumpărăturile, fără să se pună în pericol: inovația anului

Anna Lesko, atentă la detalii când merge la cumpărături

Fanii Annei Lesko au descoperit o altă față a acesteia. Solista este o femeie foarte gospodină, iar în privirile multora și o femeie perfectă. Cum reușește să-și facă solista cumpărăturile fără să se pună în pericol?

Anna Lesko, atentă la detalii când își face cumpărăturile

Coronavirusul a adus panica pe întreaga planetă. Unii dintre oameni exagerează cu protejarea, alții sunt la polul opus. Într-o categorie medie se află și Anna Lesko. Artista își adaptează activitățile zilnice astfel încât să fie în siguranță atât pentru ea, cât și pentru familie. Zilele trecute, paparazzi cancan.ro au surprins-o la cumpărături, dar nu oricum. Solista s-a echipat lejer, iar alături de șoferul mașinii au poposit la un supermarket din Capitală de unde s-a aprovizionat.

Aceasta a decis însă să nu părăsească autovehiculul, ci să o trimită pe angajata sa să-i facă cumpărăturile. Anna a așteptat cumințică în mașină, iar după ce cea care s-a ocupat de listă s-a întors, a pus plasele în portbagaj, s-a urcat în mașină și au pornit spre casă. Concurenta de la Ferma nu a vrut să mai piardă timpul prin oraș, așa că a hotărât să se întoarcă la locuința sa unde o aștepta băiețelul ei. Angajata a parcat mașina, a luat cumpărăturile, iar mai apoi a intrat în casă alături de vedetă. Din cauza crizei sanitare, Anna a devenit foarte precaută, așa că a ales să interacționeze doar cu membrii familiei sale și cu angajații.

Angajata Annei Lesko îi face cumpărăturile, în timp ce vedeta o așteaptă în mașină (Sursa Foto: cancan.ro)
Angajata Annei Lesko îi face cumpărăturile, în timp ce vedeta o așteaptă în mașină (Sursa Foto: cancan.ro)

Reguli stricte din casa vedetei

„Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalţi oriunde. La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: ce faci, unde eşti. Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea. Iar ceea ce nu fac eu nu-mi place să mi se facă. Nu sunt uşor de suportat într-o relaţie. Iar dacă cel de lângă mine nu rezonează, lucrurile merg înainte pe nervii şi pe neuronii mei. Astfel încât ajung să cred că mai bine mă descurc singură, însă da, e firesc să fie nevoie de o relaţie. Dar nu e foarte uşor cu mine”
Anna Lesko

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI