Anna Lesko apariție de mii de like-uri pe plajă. Imaginile cu care i-a înnebunit pe internauți

de: Beatrice Dumitru
18 06. 2024

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România. Artista, care a frânt multe inimi de-a l ungul timpului, a postat pe rețelele de socializare imagini de-a dreptul incendiare, în constum de baie, și a pus pe jar imaginația internauților. Iată ipostazele cu care i-a înnebunit pe fani.

Anna Lesko, în ipostaze incendiare

Anna Lesko are 45 de ani, dar se laudă cu un corp de invidiat. Artista face sport și are grijă să aibă o alimentație sănătoasă și, mai mult, a recunoscut că la o anumită perioadă de timp apelează la o dietă drastică, pe care nu toată lumea o poate urma, de detoxifiere a ficatului.

Zilele trecute, Anna Lesko a postat pe Instagram o imagine la plajă, într-un costum de baie colorat, din două piese. Imaginile i-a înnebunit pe internauți și au atras mii de like-uri și multe comentarii.

”Un corp superb,perfect! Toată aprecierea din partea mea. Ai un băiețel minunat, ești cea mai fericita mămica.,” / ”Ce corp perfect” / ”Perfectă…nimic în plus!” / Sexy și atrăgătoare” / ”Cea mai frumoasă și sexy”, sunt câteva dinte comentarii.

Ce calități și-ar dori să aibă viitorul partener

Anna Lesko este singură , dar spune că nu este în căutarea unui iubit și în prezent o preocupă să fie cea mai bună variantă a ei, care ar putea atrage apoi bărbatul ideal.

Artista a trăit o poveste de iubire cu DJ Vinnie, dar au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după opt ani de relație, și-au anunțat despărțirea. De atunci, cântăreața nu s-a mai afișat în mod oficial cu vreun bărbat. De curând, Anna lesko a vorbit despre ce calități trebuie să aibă viitorul ei partener.

Eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă.

Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești”, a spus Anna Lesko în podcast-ul lui Mihai Morar.
Anna Lesko și Dj Vinnie au un fiu, Adam, care acum are zece ani.

”Decât să stai într-o relație toxică, mai bine singură”

Anna Lesko a povestit mai demult cum a trecut peste despărțirea de tatăl fiului ei. Deși nu îi este ușor să fie singură, pentru ea s-a dovedit că decizia separării a fost cea mai bună. Artista a afirmat că preferă această situație, decât să stea într-o relație toxică.
Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi. Fericirea nu înseamnă doar să fii mereu cu zâmbetul pe buze, înseamnă mai mult decât atât.
Fericirea ți-o construiești, nu vine peste tine. Dacă tu ești fericită, copilul va fi fericit. Dacă ești împlinită, îți va merge bine. E foarte greu să fii singură, dar prefer să fiu singură și înțeleasă de mine. Ador momentele de singurătate”, spunea Anna Lesko într-un interviu pentru VIVA!