Andrei Dascălu a uitat-o repede pe Roxana Ghiță. Cu ce vedetă și-a petrecut seara

Andrei Dascălu a uitat-o repede pe Roxana Ghiță. Cu ce vedetă și-a petrecut seara
Andrei Dascălu a uitat-o repede pe Roxana Ghiță. Cu ce vedetă și-a petrecut seara

Andrei Dascălu a uitat-o rapid pe Roxana Ghiță. Fostul concurent Survivor pare că și-a găsit altă parteneră.

Andrei Dascălu a uitat-o repede pe Roxana Ghiță

După ce s-au întors de la Survivor,  Andrei Dascălu și Roxana Ghiță păreau ca formează un cuplu, lucru care a fost confirmat și de o altă concurentă a show-ului.

Acum, pare că între Andrei Dascălu și Bianca Comănici ar forma un cuplu. O fotografie cu cei doi i-a pus pe fani pe gânduri cu privire la faptul că ar putea fi între ei mai mult decât o simlă prietenie.

Bianca Comănici, câștigătoarea Puterea Dragostei și Andrei Dascălu au ieșit recent la o terasă din București.

După ce s-a despărțit de Roxana Ghiță, Andrei Dascălu a declarat că își va îndrepta atenție spre o altă femeie.

Se pare că relația dintre cei doi foști concurenți Survivor a durat doar câteva zile. Acum, Andrei Dascălu a ieșit cu Bianca Comănici, postând și o fotografie pe conturile lor de Instagram.

Bianca Comănici este o femeie liberă. Ea a primit la începutul lunii o veste proastă. Bruneta a pierdut procesul cu Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit, Livian.

Bianca Comănici a pierdut procesul cu Nelson Mondial

După ce a fost denigrată de Nelson, Bianca s-a adresat justiției, dar a pierdut procesul.

„Am fost făcută în fel și chip, zi de zi, ore întregi, pentru că am trimis sute de filmări, ca să ajung în punctul în care eu trebuie să plătesc.

Adică este perfect normal să ieși în mediul online și să faci de râs pe oricine vrei, la orice oră, oricând. Încă nu s-a spus motivul. Deci vă zic câți bani am dat eu. Deci eu am dat mult, destul…”, a declarat Bianca.

În plus, câștigătoarea Puterea Dragostei are de plătit suma de 4.800 de lei, cheltuieli de judecată.

„Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare…Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și… E perfect normal. Se acceptă”, se arată în decizia judecătorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI