Andrei Cordea, monitorizat la meciul FCSB – Anderlecht de reprezentanții unui club din Serie A. Cum a reacționat jucătorul când a aflat vestea

de: Sorin Barbu
16 09. 2022

Andrei Cordea este unul dintre jucătorii de la FCSB care se află în atenția multor cluburi din străinătate. Golul din meciul cu West Ham United i-a adus o ofertă din țările arabe, iar la partida cu Anderlecht a fost monitorizat de emisarii unui club din Serie A. Jurnaliștii playsport.ro au aflat despre ce echipă din Italia este vorba.

Andrei Cordea, monitorizat de o echipă de Serie A la meciul FCSB – Anderlecht

Andrei Cordea este unul dintre jucătorii care „duc greul” în atacul FCSB și evoluțiile bune l-au adus în atenția mai multor cluburi din străinătate. Golul din meciul cu West Ham United i-a adus rapid o ofertă de transfer, dar Gigi Becali a refuzat. A transmis că trei milioane de euro este mult prea puțin.

„Au făcut o ofertă de trei milioane de euro, le-am dat bilete la lojă, eu am cerut zece milioane. N-au mai continuat negocierile, să vedem acum, vor veni din nou. Sunt din Arabia Saudită”, a declarat Gigi Becali, după meciul West Ham – FCSB 3-1.

Andrei Cordea a fost monitorizat la meciul FCSB – Anderlecht de o echipă de „scouteri” de la formația de Serie A, AC Torino, spun sursele playsport.ro. Nu a fost titular, dar când a intrat, în minutul 60, în locul lui David Miculescu, a adus entuziasm în atacul formației lui Nicolae Dică. A ratat și o ocazie foarte mare. A scăpat singur spre poarta adversă, după pasa superbă a lui Darius Olaru, dar în loc să șuteze a încercat o pasă și a greșit execuția.

Cun a reacționat Andrei Cordea când a aflat că a fost „urmărit” de AC Torino

Andrei Cordea îmbracă tricoul FCSB din anul 2021. În 56 de partide a marcat de 11 ori și a reușit și 7 pase decisive. Doar în acest sezon a înscris de cinci ori.

„N-am auzit despre acest lucru. Ești prima persoană care îmi zice, dar nu pot decât să mă bucur. Vreau să joc din ce în ce mai bine și să îmi fac treaba pe teren”, a spus Cordea pentru Playsport.ro, în momentul în care a aflat că reprezentanții lui AC Torino s-au interesat de el.

Andrei Cordea are 23 de ani și a jucat deja în străinătate. Aventura lui la Novarra, în Italia, nu a fost una grozavă și s-a întors în campionatul intern, în anul 2019, la FC Hermannstadt.