Andreea Tonciu s-a dezbrăcat de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea jurații

Andreea Tonciu si-a dat pantalonii jos la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu a încins atmosfera în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Astfel că vineri, 27 noiembrie, în ultima ediție a săptămânii ”Bravo, ai stil”, înainte de gala de sâmbătă, Andreea Tonciu a reușit să-i șocheze pe jurați.

Andreea Tonciu s-a dezbrăcat de pantaloni la Bravo, ai stil!

Lipsită de inhibiții, focoasa brunetă a renunțat la pantaloni fără să ezite. A făcut asta pentru a primi steluțe din partea juraților. Însă Andreea Tonciu nu a reușit să impresioneze juriul cu ținuta aleasă, iar elementul care le-a displăcut juraților a fost perechea ei de pantaloni. Așadar, din disperare, bruneta a recurs la un gest extrem ca să-i convingă pe Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu ca să-i dea steluțe.

”Raluca Bădulescu: Cap foarte frumos și energia ta îmi place. Ținuta nu. Corsetul nu. Că,așa nu. Iar pantalonii…De ce i-ai pus? Măcar unii mai simpli să fi pus. Nu se leagă piesele între ele. Nu te caracterizează. Astăzi chiar nu!

Ce au spus jurații

Cătălin Botezatu: Îmi place corsetul…

Andreea Tonciu: Este body.

Cătălin Botezatu: Îmi place, e ceva interesant, dar sunt de acord în legătură cu pantalonii.

Andreea Tonciu: Atunci fac o altă defilare. Pot să mai defilez o dată? Îmi dau pantalonii jos și defilez așa. Ia stați puțin. Vreți să-l vedeți(body) poate îmi dați steluță așa!”

Iar în acel moment, Andreea și-a tras de pantaloni în jos și a rămas într-un body în fața juraților.

”Cătălin Botezatu: Dacă veneai așa…

Andreea Tonciu: Lăsați-mă să fac încă o dată delfilarea fără ei!

Cătălin Botezatu: Dacă faceai asta, aveai steluțe sigur!”

Andreea Tonciu nu a reușit însă să-i convingă pe jurați, care în cele din urmă nu i-au oferit nicio steluță.

Andreea Tonciu, distrusă de durere după ce și-a pierdut bunica

Cu toate că este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Andreea Tonciu a primit recent o lovitură dură. Momentul în care și-a pierdut bunica care a crescut-o a afectat-o foarte tare pe brunetă.

Aceasta și-a strigat durerea pe Instagram, izbucnind în plâns de durere. Andreea a mărturisit că nu s-a mai putut odihni cum trebuie de când a primit vestea tragică.

„Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu a spus și că nu o va uita niciodată pe bunica ei. „Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”, a fost mesajul dureros postat de Andreea Tonciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI