Andreea Sasu a născut. Iubita lui Philipp Plein a adus pe lume un băiețel. Numele micuțului a uimit pe toată lumea VIDEO

de: Ionuț Vieru
07 07. 2024

Philipp Plein a devenit tată pentru a patra oară. Andreea Sasa, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume un băiețel frumos și sănătos în cursul zilei de sâmbătă, 6 iulie.

Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein, a născut

Iubita lui Philipp Plein a născut un băiețel, iar creatorul de modă a devenit tată pentru a patra oară. Anunțul a fost făcut chiar de el, publicând primele imagini cu micuțul pe rețelele de socializare.

Mulți au fost surprinși, deoarece cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva timp, dar s-au împăcat, iar acum Andreea a devenit mamă pentru prima dată. Philipp Plein are doi copii din relația cu Lucia Bartoli.

În imaginile publicate de celebru designer o putem vedea pe Andreea chiar pe patul de spital, imediat după ce a născut, alături de creatorul de modă și băiețelul lor.

„Al patrulea copil al meu, Hurricane Thor Thunder s-a născut la ora 10:58. Nu pot să descriu în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați ne simțim că am primit un asemenea cadou. Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi imaginez viața fără ei.

Tati vă iubește la infinit. Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd pe toți crescând împreună, descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, a fost mesajul transmis de creatorul de modă pe Instagram.

Andreea a confirmat că va avea un copil cu creatorul de modă în luna mai

Andreea Sasu a confirmat că este însărcinată cu copilul lui Philipp Plein în luna mai a acestui an. A primit multe critici, dar bruneta a punctat că nu este afectată de comentariile răutăcioase.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp(…)

Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede.

Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior”, a declarat Andreea Sasu la actualitate.net